Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:56 pm Заглавие: моля кажете за един ситроен |
|
|
е хора отдавна не съм пускал неща ама моля ви кажете какво ви дразни или не в тая рекламка... по-точно проект
под надписа ситроетн ще влезе хедлайн, който още не е уточнен и промо условия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:17 pm Заглавие: |
|
|
mi hubava snimka... moje da probvash da izsvetlish leko siankata varhu belata fasha... az pone bih probval _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:37 pm Заглавие: |
|
|
лошо,
шефа каза - колата трябва да изглежда хубава!?!
- ь, сега каква е???
и още един проект дето няма да излезе от ПиСе то ми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз си поиграх малко с цвета. Извинявай, че ти пипам проекта, надявам се не се сърдиш. Ето какво получих - потъмних чертите на колата, burn-нах на някои места (по колата), увеличих контраста м/у завесата и spot-а, махнах синьото от номера, изсветлих сянката (на колата):  _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:19 pm Заглавие: |
|
|
tva na nashia ezik mu se vika "izparjeni cvetove" a ba't ti Valbo ako iska da ti obiasni zashto ne se pravi tai... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:20 pm Заглавие: |
|
|
ааам...повече място да диша...?
(разпънати граници на проекта, смалена "С3" и преместване по-към средата на текстовия блок ) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:22 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | tva na nashia ezik mu se vika "izparjeni cvetove" a ba't ti Valbo ako iska da ti obiasni zashto ne se pravi tai... | Е, извини ме за невежеството, но нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) Иначе хубаво звучи "изпържени цветове"... Ще бъде хубаво да ми обясните защо не се прави така. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:27 pm Заглавие: |
|
|
мерси човече!
Спроред мен това е начинът да се помага в този форум. Сега като видях твоето гледам по сруг начин и на оригинала. По принцип ако ме питаш защо нещо е както е, а не е по друг начин не мога да кажа щото правя нещата интуитивно, но така видях ясно много недостатъци и плюсове и на двата варианта!
10X |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Пак заповядай ;) _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:37 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Е, извини ме за невежеството, но нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) |
Е то бива, да изпъква и да привлича внимание, ама ти направо я унищожи - нищо хубаво не остави по нея :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:39 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | LoveHate написа: | tva na nashia ezik mu se vika "izparjeni cvetove" a ba't ti Valbo ako iska da ti obiasni zashto ne se pravi tai... | Е, извини ме за невежеството, но нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) Иначе хубаво звучи "изпържени цветове"... Ще бъде хубаво да ми обясните защо не се прави така. |
изпържено, прегорено етц... загубата на цвят в най-светлите участъци на каквото и да е снимано което после ще се печата е доста неприятно защото печатните машини могат да отпечатат определени минимални проценти върху хартията... на екран седи добре обаче на печат там където си мислиш, че ще ти се пръкне убавото полутонче нитц... бело и кофте преливане на цвета... демек трябва да има достатъчно проценти от всеки цвят в най светлите области с изключение на тези които по принцип трябва да са си бяли... нека Валбо го каже по-научно, че аз не съм по дългите приказки;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | dEmON написа: | Е, извини ме за невежеството, но нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) |
Е то бива, да изпъква и да привлича внимание, ама ти направо я унищожи - нищо хубаво не остави по нея :) |
Хех, да, може би трябваше с маска да го направя, но беше примерно, колкото да изрази идеята ми, че колата ми се струваше адски скучна, а тя все пак е за млади хора.
Lupi @ Thanks! С предпечат не съм се занимавал, но ще ми бъде от полза все някога. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:42 pm Заглавие: |
|
|
@PERO!, Ники дума право:) Повече въздух от горе и заспива, не знам от монитора ли ми или от нещо друго но малко мътна ми изглежда снимката само малко сатурация допълнително мисля, че ще открои и колата и хубавата червена завеса на фона. _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:49 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | .... нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) |
Има гама от цветове, които се водят непечатаеми за CMYK печат.
За да определиш кои са във фотошопска среда натисни Ctrl+Shift+Y
Невъзможните за постигане цветове ще се оцветят в сиво. За да придобиеш представа как ще изглеждат тези RGB стойности със заменени CMYK такива натискаш Ctrl+Y - нарича се превю цмик това...тези цветове които могат да се изобразят само на монитор ще замръкнат в "превю" режима. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 6:53 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | dEmON написа: | .... нали самата кола трябва да изпъкне и да привлече внимание :) |
Има гама от цветове, които се водят непечатаеми за CMYK печат.
За да определиш кои са във фотошопска среда натисни Ctrl+Shift+Y
Невъзможните за постигане цветове ще се оцветят в сиво. За да придобиеш представа как ще изглеждат тези RGB стойности със заменени CMYK такива натискаш Ctrl+Y - нарича се превю цмик това...тези цветове които могат да се изобразят само на монитор ще замръкнат в "превю" режима. |
Сърдечно благодаря. Доста "крещене" губя при CMYK :) _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 7:00 pm Заглавие: |
|
|
@PERO!, сега загледах подравняванията долу, но предполагам, че си ги видял вече - логата на автомотор и ситроен от ляво и от дясно малко не са наместени спрямо голямия червен текст от горе и спрямо червената рамчица, която можеш да я центрираш между червения текст и адресите и телефоните, ами това е от мен картинката си е много хубава! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 7:09 pm Заглавие: |
|
|
PERO:
ima rezon v zatumnqvaneto na fona i digane na saturateto - no leko i nejno ne kato na Demon!
taka chine mi se ste stane po golqma dinamikata na predniq i zadniq plan i ste ste poluchish dobur rezultat. za dropshadowa i az mislq che trqbav da e po slabichuk. inache mi haresva :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|