Graphilla.com :: Преглед на тема - Пожарникарят на ада (незавършена)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пожарникарят на ада (незавършена)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 8:48 pm    Заглавие: Пожарникарят на ада (незавършена) Отговорете с цитат

Помогнете със съвет... работата е в процес...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Stom e WIP4e moje da poraboti6 po fona ,6tot na nekoi mesta stoi blurnato,susto po o4ite ne sa na ednakvo ravni6te,estestveno rucete i sega kakto si nabelqzal koremnite mu muskuli ne stoi dobre.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Hof

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Очите ще опра вя..Благодаря...С блура ще се поборим:)..Коремните мускули не сым ги набелязал, това е просто мазки цветни
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре изглежда като начало, единствено ръцете нещо не ми седят както трябва. На дясната премишницата как трябва да е? Дали отива назад или надолу, и при двете положения ръката стои неестествено, същото се отнася и за лявата. Така или иначе само си ги загатнал, ще ги оправиш по натам смятам :)
офтопик: виждам някакво влияние на Мълинс, или се бъркам. На форума на sijun.com всички се опитват да му подражават по някакъв начин, тоя човек направо си създаде свой собствен стил в рисуването, и то доста практичен по мое мнение. бтв. случйно да се подвизаваш на форума на Guro? Аз съм руснак между другото :)
Hof

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Добре изглежда като начало, единствено ръцете нещо не ми седят както трябва. На дясната премишницата как трябва да е? Дали отива назад или надолу, и при двете положения ръката стои неестествено, същото се отнася и за лявата. Така или иначе само си ги загатнал, ще ги оправиш по натам смятам :)
офтопик: виждам някакво влияние на Мълинс, или се бъркам. На форума на sijun.com всички се опитват да му подражават по някакъв начин, тоя човек направо си създаде свой собствен стил в рисуването, и то доста практичен по мое мнение. бтв. случйно да се подвизаваш на форума на Guro? Аз съм руснак между другото :)

Подвезавам се:) Ти си Барс нали? :) И аз сЪм отчасти русснак :) Не не подражавам на Муллинс имаме коренно различен подход...
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямах в предвид теб, а някои познати от sijun.com - там техниката на Мълинс се е превърнала в болестно състояние при някои :) Аз предпочитам стила на Анри, но откакто ми се прецака Пейнтера, опитвам нови подходи ;)
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На този етап изглежда доста добре! Много ми харесват и цветовете!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2005 9:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре става :)
Фиксирай осветлението, че сега е абсолютно равно навсякъде, маркирай и някоя хвърлена сянка... по-добре от рано, че после е тежко, най-добре да не се заиграваш изобщо в детайли преди това :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Hof

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2005 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
Добре става :)
Фиксирай осветлението, че сега е абсолютно равно навсякъде, маркирай и някоя хвърлена сянка... по-добре от рано, че после е тежко, най-добре да не се заиграваш изобщо в детайли преди това :)

Добър съвет...благодаря
Върнете се в началото
Hof

МнениеПуснато на: Съб Яну 08, 2005 12:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Hof

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Завърших най-накрая :) Благодаря на всечки за съвети.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети