Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 8:48 pm Заглавие: Пожарникарят на ада (незавършена) |
|
|
Помогнете със съвет... работата е в процес...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Stom e WIP4e moje da poraboti6 po fona ,6tot na nekoi mesta stoi blurnato,susto po o4ite ne sa na ednakvo ravni6te,estestveno rucete i sega kakto si nabelqzal koremnite mu muskuli ne stoi dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:28 pm Заглавие: |
|
|
Очите ще опра вя..Благодаря...С блура ще се поборим:)..Коремните мускули не сым ги набелязал, това е просто мазки цветни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 12:21 am Заглавие: |
|
|
Добре изглежда като начало, единствено ръцете нещо не ми седят както трябва. На дясната премишницата как трябва да е? Дали отива назад или надолу, и при двете положения ръката стои неестествено, същото се отнася и за лявата. Така или иначе само си ги загатнал, ще ги оправиш по натам смятам :)
офтопик: виждам някакво влияние на Мълинс, или се бъркам. На форума на sijun.com всички се опитват да му подражават по някакъв начин, тоя човек направо си създаде свой собствен стил в рисуването, и то доста практичен по мое мнение. бтв. случйно да се подвизаваш на форума на Guro? Аз съм руснак между другото :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Добре изглежда като начало, единствено ръцете нещо не ми седят както трябва. На дясната премишницата как трябва да е? Дали отива назад или надолу, и при двете положения ръката стои неестествено, същото се отнася и за лявата. Така или иначе само си ги загатнал, ще ги оправиш по натам смятам :)
офтопик: виждам някакво влияние на Мълинс, или се бъркам. На форума на sijun.com всички се опитват да му подражават по някакъв начин, тоя човек направо си създаде свой собствен стил в рисуването, и то доста практичен по мое мнение. бтв. случйно да се подвизаваш на форума на Guro? Аз съм руснак между другото :) |
Подвезавам се:) Ти си Барс нали? :) И аз сЪм отчасти русснак :) Не не подражавам на Муллинс имаме коренно различен подход... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Нямах в предвид теб, а някои познати от sijun.com - там техниката на Мълинс се е превърнала в болестно състояние при някои :) Аз предпочитам стила на Анри, но откакто ми се прецака Пейнтера, опитвам нови подходи ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 11:20 am Заглавие: |
|
|
На този етап изглежда доста добре! Много ми харесват и цветовете! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Добре става :)
Фиксирай осветлението, че сега е абсолютно равно навсякъде, маркирай и някоя хвърлена сянка... по-добре от рано, че после е тежко, най-добре да не се заиграваш изобщо в детайли преди това :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 10:46 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Добре става :)
Фиксирай осветлението, че сега е абсолютно равно навсякъде, маркирай и някоя хвърлена сянка... по-добре от рано, че после е тежко, най-добре да не се заиграваш изобщо в детайли преди това :) |
Добър съвет...благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 12:51 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 10:38 am Заглавие: |
|
|
Завърших най-накрая :) Благодаря на всечки за съвети.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|