Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PavKa

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 5:16 pm Заглавие: WIP scene"TheOldMap" |
|
|
Zahvanah edin natiurmort da pravia... ne e mnogo slojen, no ideiata mi beshe da pridam atmosfera.
Shte sam blagodaren na kritiki i saveti.
tova e nachalnata scena:
a sega zahvanah da pravia detaili(elementi) koito da vkaram.
a, da rabotil sam sas Max i Vray
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 6:38 pm Заглавие: |
|
|
stakloto pone malko triabva da otraziava. sveshtta kapkite - tree da sa nagurcheni malko i krivi. sega sa kat praveni po linijka. plamakat ne znam s kvo si go pravil no e zle. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 6:45 pm Заглавие: |
|
|
като за начало са ти много черни сенките, не може обратната страна на пергамента да е тъй светла а сянката до нея да не е - все пак и двете са в сянка.
Завърти малко пергамента да не е успореден на мастилницата, така е много подредено и го нагъни малко, къде с геометрия къде с бъмп - ти си решаваш.
Пооправи малко ръфнатите краища, много си личи че си ползвал опасити мап, летят некви точици и имаш нива на полупрозрачност което тази материя не позволява.
за свещта, поиграй си повече с пламъка, не е много убедителен. и все пак няма как осветената част от свещта да е по-светла от пламъка който я осветява нали ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 8:48 pm Заглавие: |
|
|
благодаря за мненията, ще се опитам да ремонтирам бъговете-
наистина не съм съобразил някой неща,
а пламъка е елментарен- на него не отделих достатъчно внимание(геометрия с мап е) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|