Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте и Благодаря .

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте и Благодаря .

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gafana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 1:16 am    Заглавие: Здравейте и Благодаря . Отговорете с цитат

Благодаря за дадения ми достъп до 2d форума.
Като моя първа тема тук ви показвам първото ми нещо правено на
Photoshop тва е едно комиксче за Бате Бойко което излиза в 168 часа беше пробно ама зеха , че го пуснаха (година ХV , брой 10 , 5-11 март 2004г. )

и съм добавил още една рисунка чакаща на опашка за оцветяване

п.с. имам още неща да ви показвам , но съм малко ограничен от към материална база демек липсват ми скенер и тем подобни екстри за
това малко бавно става за съжаление .
Благодаря ви още веднъж и дано за напред се хубави неща да си показваме . :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 4:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А ако си смениш и хоста, цена няма да имаш...
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

никак не ми се нрави оцветяването на мен:(
.

Последната промяна е направена от R1dler на Пет Фев 04, 2005 3:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gafana

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

може , но се пак това си беше отдавна и като за първо оцветяване не и зле иначе за напред ще става се по-добре надявам се :)
Върнете се в началото
gafana

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а за хостта ако ми кажете каде да потърся супер пробвах в Photobucket ама нещо не ми пращат отговор . :(
п.с. исках само да споделя още нещо ,може да ви се стори тъпо , но аз съм си такъв. просто необичам да ми рисуват по рисунките . знам че съм влязъл тук за да получа критика или съвет но това може да стане и чрез думи се пак се смятам за разбиращ и от 2 - 3 думи казани ясно и на място. Надявам се да не го приемете твърде офанзивно не искам да обидя никой просто нещата който рисувам( а съм сигурен че и при вас е така) са си част от мен и ако аз сам немога да си ги подобра и вече те не са мои а групова работа (тук не влкючвам критиката) дано ме разберете
се пак живеем в свободен свят и трябва да зачитаме мнението на другия когато не пречи разбира се

мерси и не ми се гневете :)
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 3:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок:) извинявай, просто ми беше по лесно:) сега го махам:)
gafana

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много ти благодаря за разбирането и извинявай ако с нещо съм те засегнал не съм искал
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gotina e ideiata da se ukarikatoriavat "silnite na denia". Iniciativata koiato sa predprieli 24 4asa sa6to e dobra, za6toto komiksa e vazniknal imenno na poslednata sranica na niakoi ( ne moga da se setia koi US ) vesnik.

Otnosno stila na risunaka, ocvetiavaneto i kompoziciata ima mnogo kakvo da se jelae, no e postaveno e dno dooooobro na4alo.
Risuvane mu e maikata...:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети