Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jasab

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stass
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Не че моят отговор ще ти помогне да влезеш,но....
на мен лично дизайна ти ми харесва, само дето онзи постоянно движещ се надпис малко ме дразни..някък твърде натрапчиво ми се струва, а в комбинация със ситниа шрифт , става малко трудно за четене ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 9:16 pm Заглавие: |
|
|
s malki zabelejki na men mi haresvat, shto mi se struva che sum vijdal i po dobri saitove praveni ot teb |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 9:46 pm Заглавие: |
|
|
надписа наистина дразни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 1:53 am Заглавие: |
|
|
Бъркат ми дълбоко в карантията тези колелца които си сложил върху снимката на Каръл...
И надсписа след това също ми се струва излишен.
Ако не ме лъже паметта съм виждал по-добри неща от теб.. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 4:21 pm Заглавие: |
|
|
По първия проект:
Ако постнеш тоя проект във Flashbg.org ще ти обяснят как постоянното мигане и цъкане може да докара епилептичен пристъп.
По втория проект:
Наклонени чертички под ъгъл, подобен на 45 градуса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 4:40 pm Заглавие: |
|
|
според мен сайта за партито с Карл Кокс за целта която е направен е ОК. Има някои косури, но все пак това е сайт който е с идеята да функционира 1 месец. В смисъл не е сайт който ще се посещава редовно. Друг е въпроса, че въпосния надпис може и по друг начин да се направи за да не дразни толкова :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutesushi
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 5:49 pm Заглавие: |
|
|
аз мисля, че надписа си е много як даже...колкото до епилептичните припадъци, те могат да се получат и при гледане на по-ярки и светещи изображения и на телевизионния екран (например лазери, прожектори, заря и т.н. ) Така че, на който не му понася, да не гледа ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 7:34 pm Заглавие: |
|
|
cutesushi написа: | аз мисля, че надписа си е много як даже...колкото до епилептичните припадъци, те могат да се получат и при гледане на по-ярки и светещи изображения и на телевизионния екран (например лазери, прожектори, заря и т.н. ) Така че, на който не му понася, да не гледа ;) |
Jasab пича те мами от незнание. Не е добре така да мига през цялото време. "На който не му понася да не гледа" не върви като изказване при постване на проект за обсъждане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 12:31 am Заглавие: |
|
|
Има хляб в тебе, но като, че ли прекалено семпло ти седят за сега сайтовете. Сайта на Карл според мен, трябваше да е по-раздвижен като дизайн. (раздвижен в смисъл повече детайли, някой цикъл, който да си има бутонче за спиране и т.н.) А относно сайта на Packard Bell...трябва да се преобмисли. Тези сини линии горе доста грозно стоят, а и самият сайт като, че ли губи контраст. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|