Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2005 11:44 pm Заглавие: No 3D Festival 2005 |
|
|
Please note that there are no plans for a 3D Festival in 2005. Please continue to check CGNetworks.com and CGTalk.com for news on upcoming international CG events.
http://www.3dfestival.com/2004/
---------------------------
Явно не са стигнали силите на обществото да събере спонсори тази година. То така или иначе беше доста трудно да се направи нещо толкова голямо. Още не съм завършил тоз PDF, но това ми се струва повод да го направя.
Сега основната ми мечта е да се разходя на SIGGRAPH, дано успея тази година. Минаха почти десет години от първия път, когато разбрах за това изложение, дано да успея да осъществя тази мечта скоро. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Истинкият проблем за липсата на фестивал тая година е, че другарите от бела център ( там където се провежда фестивала) даржат правата върху целия ивент. Миналата година направиха много успешно изложения и се (меко казано) възгордяли/ояли.
Истинският организатор на този ивент е обаче cgtalk/cgnetworks/ballisticpublishing. Бела не платили кат хората на въпросния организатор, тея им казали, че те повече няма работят с тях, онея от бела им казали, че и сами ще се опрявят и т.н. да не навлизаме в жълтите сфери.
Така или иначе си сдърпали лошо шапките.
Резултат: бела нищо не успяли да направят и няма повече фест. Това разбира се е част от истината. Цялата истина само те си я знаят. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 2:45 pm Заглавие: мммдам... |
|
|
themagician написа: | Истинкият проблем за липсата на фестивал тая година е, че другарите от бела център ( там където се провежда фестивала) даржат правата върху целия ивент. Миналата година направиха много успешно изложения и се (меко казано) възгордяли/ояли. |
твърде неприятно... някакви лични интереси да заличават най-голямата и качествена 3Д инициатива в Европа. Ще е много тъжно ако не продължи под някаква форма. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 2:49 pm Заглавие: Re: мммдам... |
|
|
Nixon написа: | themagician написа: | Истинкият проблем за липсата на фестивал тая година е, че другарите от бела център ( там където се провежда фестивала) даржат правата върху целия ивент. Миналата година направиха много успешно изложения и се (меко казано) възгордяли/ояли. |
твърде неприятно... някакви лични интереси да заличават най-голямата и качествена 3Д инициатива в Европа. Ще е много тъжно ако не продължи под някаква форма. |
доколкото разбарх имаше напъни, но нищо не се случи просто. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 3:27 pm Заглавие: Re: No 3D Festival 2005 |
|
|
Nixon написа: | Сега основната ми мечта е да се разходя на SIGGRAPH, дано успея тази година |
Не ходи, че ще закрият и него !!! :))) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 3:32 pm Заглавие: Re: No 3D Festival 2005 |
|
|
atmos написа: | Nixon написа: | Сега основната ми мечта е да се разходя на SIGGRAPH, дано успея тази година |
Не ходи, че ще закрият и него !!! :))) |
:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 3:46 pm Заглавие: Re: No 3D Festival 2005 |
|
|
atmos написа: | Nixon написа: | Сега основната ми мечта е да се разходя на SIGGRAPH, дано успея тази година |
хахаха... много весело. И напълно безпочвено, разбира се. Много ми е интересно дали след някоя друга година събития като GDC или ECTS няма да са много по-посещавани и печеливши отколкото SIGGRAPH. Четох една статия за Halo 2 в последния CGW ( link ), в която казват че за първия ден от излизането направили продажби от $125 млн, а Spiderman 2 "само" $115 млн. Така че, не знам, ако Siggraph не се попренасочи към игри може и да му спадне реномето.
Ади _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 4:08 pm Заглавие: Re: No 3D Festival 2005 |
|
|
Nixon написа: | atmos написа: | Nixon написа: | Сега основната ми мечта е да се разходя на SIGGRAPH, дано успея тази година |
хахаха... много весело. И напълно безпочвено, разбира се. Много ми е интересно дали след някоя друга година събития като GDC или ECTS няма да са много по-посещавани и печеливши отколкото SIGGRAPH. Четох една статия за Halo 2 в последния CGW ( link ), в която казват че за първия ден от излизането направили продажби от $125 млн, а Spiderman 2 "само" $115 млн. Така че, не знам, ако Siggraph не се попренасочи към игри може и да му спадне реномето.
Ади |
Смисъла на отделните мероприятия е коренно различно. Са различни аудитории, фирми, пазари и т.н. Това, че в някаква степен пазарите се пресичат, не значи че се препокриват взаимно. А това, че винаги ще има бизнес дето да е по-печеливш от другите - винаги ще е така. Това не значи, че целия сват трее да хуква натам и ареееее на маслините... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Absolutno :) Ima si GDC za gamerite, ima si i E3 i kwo li oshte ne. Ako samo se gledat brutnite pechalbi kato pokazatel, nachi wsichki golemi firmi w US -- primrno -- tryabwa da se yurnat da prawyat visualizatsii za DoD i DARPA :))))))))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 5:28 pm Заглавие: |
|
|
то ако Никсъна имаше властта там където ходи да закриват евентите, щеше да е супер. правим си български евент а Никсън го пускаме по всички останали и така ще има само един - нашия. не че "компютърно пространство" има конкуренция и без тва.... хихихи :))))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | то ако Никсъна имаше властта там където ходи да закриват евентите, щеше да е супер. правим си български евент а Никсън го пускаме по всички останали и така ще има само един - нашия. не че "компютърно пространство" има конкуренция и без тва.... хихихи :))))) |
:-))))) Ами какво чакаме? Да действаме :-)))) _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|