Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 6:24 pm Заглавие: pitane za printer HP cp1700 |
|
|
nqkoi rabotil li e s HP CP1700 Color Inkjet Printer?
interesuva me malkop pove4e info za konsumativite - mojel ida se prezarejda, kak se dyrji, ka4estvo na pe4ata.. izobshto struva li si kato pritejanie ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:03 am Заглавие: |
|
|
az sam s takav... ama nikoga ne sam prezarejdal i te savetvam i ti da ne praish podobni gluposti...
printera e pushka i cenata na kopie e svalena do vazmojnia minimum... okolo 1/3-ta ot copieto na 1220 primerno... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:39 am Заглавие: |
|
|
и аз. провал съм и да го презареждам, след което пак си смених главата, защото специалистите бяха разменили цветовете на контейнерчетата и всичко излизаше в зелено/кафяво %) . на мен много ми харесва принтера. _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:57 am Заглавие: |
|
|
tn1 написа: | и аз. провал съм и да го презареждам, след което пак си смених главата, защото специалистите бяха разменили цветовете на контейнерчетата и всичко излизаше в зелено/кафяво %) . на мен много ми харесва принтера. |
не съм специалист
ама едва ли са разменили цветовете
просто за да се заредят контейнерите се пробиват, в следствие влиза въздух, възможно е цветовете да се смесят (както май е станало при теб) и т.н.
затуй по принцип не е хубаво да се презареждат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 12:49 pm Заглавие: |
|
|
ben написа: | tn1 написа: | и аз. провал съм и да го презареждам, след което пак си смених главата, защото специалистите бяха разменили цветовете на контейнерчетата и всичко излизаше в зелено/кафяво %) . на мен много ми харесва принтера. |
не съм специалист
ама едва ли са разменили цветовете
просто за да се заредят контейнерите се пробиват, в следствие влиза въздух, възможно е цветовете да се смесят (както май е станало при теб) и т.н.
затуй по принцип не е хубаво да се презареждат |
toi e s otdelni glavi.
Keka printera e hubav obache nashia zdade bagaja v otvratitelno kratuk srok :( t.e. gledai tam garancia. I si smetni i razhod za hartia.
Mislia za vkushti tozi printer idva malko skupo :) zavisi za kakvo shte go polzvash i kakvo ti e finansovoto sustoianie :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 12:57 pm Заглавие: :-) |
|
|
Бе... А3 принтер едва ли ще си го ползва за къщни работи!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:06 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Бе... А3 принтер едва ли ще си го ползва за къщни работи!
shto be minava prez vratata az sum probval :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:09 pm Заглавие: :-) |
|
|
ico написа: | RG® написа: | Бе... А3 принтер едва ли ще си го ползва за къщни работи!
shto be minava prez vratata az sum probval :) |
Да, ма като му подложиш ~ 600 EURO [или ~750 EURO]
:-)
/Офтопик |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
abe nqma da go kupuvam - edin priqtel go nameril naulicata ta se 4udi dali da mu kupuva glavi - shtoto nqma a tam deto trqbva da sa vsi4ko e olqto s mastilo - qvno nqkoi go e prezarejdal... ima samo malkite vytreshnite patron4eta a prednite gi nqma, i poneje ne sym vijdal takyv - pitam ;) mwersi za otzivite, qvno printera e hubav.. sha gledame da go podkarame... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Хм Кека,
абе твоя приятел да се поразтърси да намери още един такъв за мен;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
sha mu kaja ;) a btw stava li za photo razpe4atki golqm format?
btw toi predi domykna nqkyf aple lazeren, a ima i edin s4upen Canon - multifunkcionalen .. be qvno namira 4oveka :) nabito oko li .. de a znam ;)) ama po princip tuka tak a- kato si kupqt neshto novo ili im se s4upi tehnikata - ostavqt q na ulicata moe nqkoi da q vzeme :)) 4e ina4e trudno se namira kyde da se hvyrli - trqbva da se tyrsi skip :)) za promishleni otpadyci... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | sha mu kaja ;) a btw stava li za photo razpe4atki golqm format?
btw toi predi domykna nqkyf aple lazeren, a ima i edin s4upen Canon - multifunkcionalen .. be qvno namira 4oveka :) nabito oko li .. de a znam ;)) ama po princip tuka tak a- kato si kupqt neshto novo ili im se s4upi tehnikata - ostavqt q na ulicata moe nqkoi da q vzeme :)) 4e ina4e trudno se namira kyde da se hvyrli - trqbva da se tyrsi skip :)) za promishleni otpadyci... |
И аз тука от spärmüll-a колко глупости съм разнасял, имах три принтера вкъщи, един HP и два Lexmark :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|