Graphilla.com :: Преглед на тема - ФАНТОМА НА ОПЕРАТА

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ФАНТОМА НА ОПЕРАТА

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
warikirech

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:26 pm    Заглавие: ФАНТОМА НА ОПЕРАТА Отговорете с цитат

Извинявам се за препратката към http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8936 но просто не съм си заслужил "правата" да се обаждам в този форум. Laokon монго добре си се справил, харесва ми, но това може би е защото съм доста пристрастен към темата "Phantom Of The Opera" Незнам обаче защо реши да направиш маската такава, тя е малко по различна (тази не че не ми харесва) може би затова е "просто зловещо" както каза ти. Ето ти да гледаш (просто като помощ най-вече за шрифта) - дано да не съм закъснял.

отново се извинявам за това отклонение!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsushtnost tazi maska lichno na men mi e dalech po zloveshta otkolkoto ot onazi na Laokon...
warikirech

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:
vsushtnost tazi maska lichno na men mi e dalech po zloveshta otkolkoto ot onazi na Laokon...

Да може би да си прав, аз маската не я обсъждам, то си е въпрос на мода, възприятие виждане и т.н. Ако знаеш само колко е променяна маската през годините..., но винаги е само горната част от нея.... ;-) По скоро заради шрифта пуснах картинката. Но в края на краищата ТОЙ Е АВТОРА и той си решава каква да е и маската и шрифта, но една такава промяна в маската може да има "негативен" ефект върху "феновете" на "Фантома". Просто е "наложена" този вид маска, аз обаче приведствам всяко едно новаторство.... Успех Laokon разбий ги...
Върнете се в началото
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:

мдаааам класика;)
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря много (дълбок поклон) :)

тази маска далеч по тайнствен отенък има (може би защото не е цяла)
а и в мойта очите никак неса саобразени с лицевите характеристики на човешко лице :( ама чак сега го проумях де.

пак благодаря помагаш много! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля си че проблема на твоята маска е не толкова технически , колкото липсата на нещо друго... в страни от 3дто , можеби по-мистериозно осветление? Защото с тези отражения някак сенките се губят...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети