Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
warikirech

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:26 pm Заглавие: ФАНТОМА НА ОПЕРАТА |
|
|
Извинявам се за препратката към http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8936 но просто не съм си заслужил "правата" да се обаждам в този форум. Laokon монго добре си се справил, харесва ми, но това може би е защото съм доста пристрастен към темата "Phantom Of The Opera" Незнам обаче защо реши да направиш маската такава, тя е малко по различна (тази не че не ми харесва) може би затова е "просто зловещо" както каза ти. Ето ти да гледаш (просто като помощ най-вече за шрифта) - дано да не съм закъснял.
отново се извинявам за това отклонение! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:38 pm Заглавие: |
|
|
vsushtnost tazi maska lichno na men mi e dalech po zloveshta otkolkoto ot onazi na Laokon... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
warikirech

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | vsushtnost tazi maska lichno na men mi e dalech po zloveshta otkolkoto ot onazi na Laokon... |
Да може би да си прав, аз маската не я обсъждам, то си е въпрос на мода, възприятие виждане и т.н. Ако знаеш само колко е променяна маската през годините..., но винаги е само горната част от нея.... ;-) По скоро заради шрифта пуснах картинката. Но в края на краищата ТОЙ Е АВТОРА и той си решава каква да е и маската и шрифта, но една такава промяна в маската може да има "негативен" ефект върху "феновете" на "Фантома". Просто е "наложена" този вид маска, аз обаче приведствам всяко едно новаторство.... Успех Laokon разбий ги... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | vsushtnost tazi maska lichno na men mi e dalech po zloveshta otkolkoto ot onazi na Laokon... |
мдаааам класика;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
благодаря много (дълбок поклон) :)
тази маска далеч по тайнствен отенък има (може би защото не е цяла)
а и в мойта очите никак неса саобразени с лицевите характеристики на човешко лице :( ама чак сега го проумях де.
пак благодаря помагаш много! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:19 pm Заглавие: |
|
|
мисля си че проблема на твоята маска е не толкова технически , колкото липсата на нещо друго... в страни от 3дто , можеби по-мистериозно осветление? Защото с тези отражения някак сенките се губят... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|