Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 3:02 pm Заглавие: ::DELPHINE Project Ecotechnica Ltd.( WIP ):: |
|
|
Описание:
Фирма занимаваща се с пречистване на природни води ( проектиране на съораженията, без изпълнение на съответния обект) [WIP]
Самооценка:
Може и по-добре. Ще ми се да се барне още, знам че ще поеме, но не съм сигурен точно как и къде. Знам със сигурност, че трябва да оправа някои цветове акценти и детайли и че трябва по- читав "чертеж" да направа (или да го чупа)
Картинката:
 _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 4:14 pm Заглавие: |
|
|
znam 4e taia kapka nadali drugade tolkova si e na misto kolkoto v dadeniat slu4ai no tolkova mi e vtrusnala taia visiashta kapka 4e napravi mi se povdiga ot neia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 4:27 pm Заглавие: |
|
|
ми търсих друго щот и на мен ми се драйфа, ама не можах да намера нищо подходящо, като не дават кинти за снимки духат супата..тва е _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 5:18 pm Заглавие: |
|
|
"Waste water treatment..." trudno se shvashta che e submenu ... ako e submenu de. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 5:28 pm Заглавие: |
|
|
mi ne e .. treba da se izgladi taq zabluda. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Фен съм ти, Паста (за зъби). :))
Освен казаното, моето впечатление е, че този бутон Projects му се губи бордера вдясно, а вляво го има и малко странно стои.
Latest News много самотно и сгъчено изглежда, а и май не е равномерно заоблено от всякъде, да не говорим, че повечето от страните му са с различен градус на заобляне от масово ползвания в другите бордери. Защо не пробваш да го съединиш с фона на новините? Или нещо като при About да направиш?
На места заоблянията стават доста, а и някои ъгли се разминават - не са на едно ниво.
Това си е само моето мнение, въпреки че не съм толкова добър като теб. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Дам, наистина доста добро е това :) Btw, нещо сянката на менюто горе според мен трябва да се оправи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 9:29 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ...Latest News много самотно и сгъчено изглежда... | На мен единствено това ми направи впечатление на пръв поглед, не съм се кьоравил чак толкова като вас да гледам сенки, заобляния и ъгли. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 12:42 am Заглавие: |
|
|
.. да има да се дооправят достна неща, все пак е в процес на разработка. Венсеремус! Ето и малко по различен варинт, който беше всъщност първия вариант.
,тоя ми е WIP, а първия VIP :) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 12:45 am Заглавие: |
|
|
това де:
обърках линка. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 12:47 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | това де:
обърках линка. |
Това черното мене лично не ме радва :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 1:04 am Заглавие: |
|
|
то за това оттече .. леко по хлъзгавото _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Черното ХИЧ не се вписва в общата цветова гама... И си написал SURVICES :)) _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 1:39 pm Заглавие: |
|
|
s tymnoto menu no da ne e cherno a nqkvo indigo i s hedara ot 222.jpg. sivia bgr ne stava(probvai gradient - vertikalen):( razdelnite sivi elementi deto sa s naklon ne sa dobre syshto. syzdavat chustvo za razbivane na formite... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 3:34 pm Заглавие: |
|
|
.. мисля да се придържам към втротия вариант(от първия пост) , като знам горе долу какво ще е другото инфо ( там снимки, текстове таблици) то да е по удачно. Иначе "тъмно синия" вариант вариант е по контрастен да, но само това му е предимството . _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|