Graphilla.com :: Преглед на тема - Blagodarsko

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Blagodarsko
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TchudO

МнениеПуснато на: Вто Фев 08, 2005 6:43 pm    Заглавие: Blagodarsko Отговорете с цитат

az taka tuk da blagodarq
na Mr. LoveHate
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TchudO

МнениеПуснато на: Вто Фев 08, 2005 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ta kato moje veche tuk da pratim, na prailnoto mesto, finala na onova pokazano predi v predstaviane
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 08, 2005 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

btw, tva beshe prichinata da ti dam prava, v smisal udobriavam... moje bi samo toia vertikalnia text v desno ne vijdam kav mu e smisala i ideiata i prednaznachenieto...
TchudO

МнениеПуснато на: Вто Фев 08, 2005 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami tez poiasnenia trabva da gi ima obache s napisania shrift nesedi dobre ne e ubeditelno a i olekotiavashe smisala na kartinkata.
a taka sledvat liniata na lista ne se nabivat na ochi i si nosat poslanieto
pone tak mislia
Върнете се в началото
Гарван

МнениеПуснато на: Вто Фев 08, 2005 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти от мене :-)

Добро е това.
Има дреболии, дето ме дразнят, та да ги споделя:

Рамката на адреса
Сянката на молива

Композиционно ми се струва, че ЕЛЕМЕНТС притиска надписа, за който стана дума вече. Дали няма да спечели ако изтеглиш логото една идея навътре и надолу? Една идея, не повече. Мааалко по- голямо.

Иначе целта е постигната: Как артистично може да стои един компот от белени праскови :-)))

Успех!
SPIT

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 12:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

men lichno mi haresa samo skizata na plodovete, drugiti e zle podredeno i kadeto ima photoshop, neshto e stanalo presileno i nabarzo. mislq, che ideqta trqbva da se napravi s druga kompoziziq, no tova si e moe lichno mnenie. uspeh
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 9:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тоя текст отстрани действително, че не добре - бута се и са логото и с етикета долу.
мисля, че в предния вариант беше по-добре.

долу карето с адреса - хем е отделно от всичко останало, хем не е.
бих ти препоръчал или да го отделиш по-явно, или да го разположиш на листа.

инак - хубаво :-)

успех!
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobri dovodi mai shte se vazpolzvam da otkroia adresa po iavna, toi za tova e v ramka, ako go sloja na lista shte sedi samocelno.
Logoto sedi dobre i po otdalecheno, no zapochva da se bie s kompoziciata.
Ina che mersi. shte se boria oshte :)
Върнете се в началото
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен в цялото ми липсва някакъв по-студен тон, може би във фона
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 11:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

moje niakakav studen ton, no vse pak se opitvam da ne praa etjud skicite sa za zavarshek na koncepciata ot .. do
ei tuka neshto mejdo drugoto : "CHOVEK TREBVA DA SE OSESHTA KOGA DA SPRE" :)))

abe matneemi v sredata na praskovata ama nema vreme trebva da vlia v pechat - tva e tuk
Върнете се в началото
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен лично ми харесва. Самата скица придава очарование. Но не съм съгласен адреса и телефона на рекламното студио да е блърнат. Направо си става трудно четим в което не виждам нищо полезно. И наистина сянката на молива не е добра.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ne bre adresa si e ok. ne e blurnat. tove e ot korektnos kam vsichki vas, da ne zvuchi siaksh se naduvam inache siankata e opravena
to veche e na pechat mersi za vsichki komentari :))
Върнете се в началото
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен проблема е в самия проект на етикета, графиката е ок ама етикета е грозен. Сигурно това е действителен етикет който сте изработвали, но за това което правиш миля, че можеш да направиш уникален етикет, без да се съобразяваш с изискванията на клиента като съдържание, грамаж и други такива.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe ne e grozen eti. :))
kakvo imash predvid pod unikalen toi e tam da dovarshi ideata prosto knigata e agrarna i vseki razlichen eti. bi sedial ne na miasto. pone tai si mislia.
Върнете се в началото
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Фев 10, 2005 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TchudO написа:
Abe ne e grozen eti. :))
kakvo imash predvid pod unikalen toi e tam da dovarshi ideata prosto knigata e agrarna i vseki razlichen eti. bi sedial ne na miasto. pone tai si mislia.

TchudO написа:
......tia toplata voda e otkrita, na edin etiket samotvorchestvo mojesh da imash samo v logoto i v daden opredelen fragment takache ne obesniavai che vlagash mnoo samotvorchestvo i genialnost v etiketite napraeni ot teb.....

Be grozen si e etiketa i naprao si osira ne-loshata ideya, makar i upotrebyavana pod-put i nad put ot koi li ne, no vurvejna vse pak.....

tez ti dumi po-gore si pozvolih da gi citiram to4no za da shvanesh 4e etiketa (kato cyalo, dori i ne samo v konkretnia slu4ai) o4evidno ne e tova koeto ti si predstavyash 4e e....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TchudO

МнениеПуснато на: Чет Фев 10, 2005 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei izadohte me stia etiketi kvo mu ena toz
Върнете се в началото
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Чет Фев 10, 2005 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kvo ne mu e? ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Чет Фев 10, 2005 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sa vij, ne go priemai li4no, nemam i nishto li4no napreki tebe
nyakoi ot neshtata ti koito pokaza opredeleno me kefyat... drugi ne - normalno e misla...

oshte pove4e znaem se (bukvalno), nema smi da ska4ash i da po4vash krustonosen pohod vii kvo ne mi haresvate etiketa primerno pri vse 4e etiketa nali samo logoto i barcoda moelo se barat :P (tva ve4e v kruga na shegata).... taka ili ina4e sreshtaiki mnenie za svoya rabota tuka moesh samo i edinstveno da si napraish suotvetnite izvodi, samo polza she imash ot tova misla, shtot nii moem da kopame, ma moem i da ne kopame, koeto puk nai-malko bi ti bilo polezno seshtash se nadevam se.....

P.S. Seko edno neshto det si naprail i smetash 4e e vruhta, seshtai se 4e vinagi moe da bude napraeno oshte po-dobre - tui kat edna vekovna mudrost ti go spodelyam :)
Върнете се в началото
TchudO

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe ne se obijdam vsichko e v kraga na maitapa bre :))
mnoo iasno che az ne sam nai velikia ama trebva da si zashtitava neshtata nali sa si moite, inak az se vslushvam SAVETA DA IMA KOI DA MI DAVA pak az neka da sam glupav da ne se vslushvam, nali e taka
Върнете се в началото
TchudO

МнениеПуснато на: Вто Фев 22, 2005 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boria se s neshto, ideata e vazprieta na parvo chetene

Klienta iska shareno, na edin raft s DELTA-Nirvana, UncleCharli,DARCO
Akcenta da e podbranda

niakvi mnenia
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети