Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 1:42 am Заглавие: Големият цирк |
|
|
...беше по Канал 1 и се казваше - EuroVizion Нам Си Кво.
Който го е гледал - не е съжалил
Горкият Део :-))))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 2:01 am Заглавие: |
|
|
даммм....баш цирк...
наистина жалко за водещите...
хехеее...българска работа ей! само ние можем да си го направим! :/ _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 2:37 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | българска работа ей! само ние можем да си го направим! :/ |
Za6to si mislish che v drugite darjavi e razlichno?
Nomerat e che tuk po-sluchainost uchastva chovek koito ne e zavisim ot producenti sponsori t.n. i moje da si pozvoli da govori istinata
(a i toi e mnogo dobre zapoznat i veroiatno izpolzval sashtata izmama v mnogoto si predavania)
Jalkoto e che za razlika ot drugite evropeiski strani vsichko shte ostane beznakazano, kakto vinagi se sluchva i v drugi sferi na jivota v BG. :(
A inache pesenta na Kaffe taka ili inache opredeleno ima po dobri shansove na finala ot tazi na Slavi. _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 5:45 am Заглавие: |
|
|
А какво по-точно (накратко) се е случило..?
Четох за някакви скандали порай това "шоу" и че имало "нагласяваня" и така на татак, но... какво по-точно е станало? :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 11:03 am Заглавие: |
|
|
Агенция "Фокус"
Група “Каффе” почти сигурно печели конкурса “Песен на Евровизия”; Слави Трифонов напусна
Група “Каффе” почти сигурно печели конкурса “Песен на Евровизия” с двойно повече гласове от дуета на Слави Трифонов и Софи Маринова. Останалите 10 финалисти получават между два и пет процента от гласовете на гласувалите чрез sms.
Слави Трифонов и Софи Маринова скандално напуснаха конкурса като обвиниха група “Каффе”, че вотът на зрителите е манипулиран.
Както "Фокус" съобщи, Слави Трифонов напусна скандално конкурса “Песен на Евровизия”, който се проведе тази вечер в зала 1 на Националния дворец на културата. Трифонов излезе на сцената и заяви, че в следобедните часове на деня резултатът от изпратените sms-и за група “Каффе” се е повишил с 60 000. Той обясни, че за целта, са закупени сим карти, с които се е гласувало, което прави по 12 000 sms-а на час. Водещият от популярното предаване “Шоуто на Слави” обяви, че няма да участва в нагласени неща и това е обида към всички колеги, представящи се на конкурса. След това заедно със своята партньорка Софи Маринова напусна сцената, като остави в недоумение хилядите зрители в залата и пред телевизионния екран. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 12:04 pm Заглавие: |
|
|
еми кво да очакваш ?!? Най-яката система за манипулация на резултати е " вота на публиката " с смс-и. За това за всяко нещо трябва да има жури за да се знае чия е отговорността. Същото беше и в биг брадър като изгониха ония двамата селяци. Хем ти зимат парите хем си правят резултати каквито им харесват. Кой е тъп, да дава пари.
Слави кво се праи на девица... същите простотии ги прави и той във " Вот на доверие" с Гарела. Къде е системата за контрол ? На кой се отчита кой кога с колко и за кого е гласувал? И сега като е ясно че Каффе са нагласени, кво става с парите на хората гласували за другите участници, тва си е кражба ми се струва. Седят си тарикатите и по цял ден се чудят по къв точно начин да идоят кинти от българските овце. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Агенция "Фокус"
Група “Каффе” почти сигурно печели конкурса “Песен на Евровизия”; Слави Трифонов напусна
Група “Каффе” почти сигурно печели конкурса “Песен на Евровизия” с двойно повече гласове от дуета на Слави Трифонов и Софи Маринова. Останалите 10 финалисти получават между два и пет процента от гласовете на гласувалите чрез sms.
Слави Трифонов и Софи Маринова скандално напуснаха конкурса като обвиниха група “Каффе”, че вотът на зрителите е манипулиран.
Както "Фокус" съобщи, Слави Трифонов напусна скандално конкурса “Песен на Евровизия”, който се проведе тази вечер в зала 1 на Националния дворец на културата. Трифонов излезе на сцената и заяви, че в следобедните часове на деня резултатът от изпратените sms-и за група “Каффе” се е повишил с 60 000. Той обясни, че за целта, са закупени сим карти, с които се е гласувало, което прави по 12 000 sms-а на час. Водещият от популярното предаване “Шоуто на Слави” обяви, че няма да участва в нагласени неща и това е обида към всички колеги, представящи се на конкурса. След това заедно със своята партньорка Софи Маринова напусна сцената, като остави в недоумение хилядите зрители в залата и пред телевизионния екран. |
Най-после и Слави да прояви малко разум. Честно казано се молих да не спечели той, защото това щеше да е пълна излагация.
Преди около седмица или повече с пускам аз Канализация 1 и гледам някакви госпо'ици да се дерат. Добре, млади таланти не могат да пеят още децата, няма нищо смешно, НО после разбрах, че това били участници, които сме щели да пращаме някъде си да излагат България. Кой, Melody ли?! Слави и Софи ли?! Ужас, ужас... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Ташакът е, че няма нищо нередно, според регламента. Ето, аз съм луд по каффе, богат съм и кво - наемам си хора, купувам си СИМ карти и почвам....кой е казал че не мога да съм ЧАК толкова ГОЛЯМ фен на групата?
Просто идеята е в смс-те, защото носят грамадна печалба.
Което е глупаво. Няма толкоз безскрупулна нация. Защото става дума за голям форум. Човек трябва да знае кога да трупа кинти, кога не е уместно това да е водещата идея.
Ще вземат и референдума за членство в ЕС да пуснат на смс - игра.
Техната мама ненаситна. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 1:35 pm Заглавие: |
|
|
аз пък мисля , че на Слави добре ще му се отрази тва отхвърляне . Се пак не е център на света , много се мисли за велик напоследак . И тва с неговия винаги престорен патриотизъм , пфу много ме нерви така му се пада , а пък за тва че е нагласено .... ами аз просто немога да разбера кой ебати ще си праща смс за тоя дето клати гората. На мен лично нито едно представяне неми хареса , сичките едни такива без грам плам и артистизъм, да не говорим за декори, визия и сичко останало . Никога не са се справяли добре и скоро май няма да се научат .
Жалко ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
ма верно има "овце" дето пращат смс-и? ей, наивен народ ей...нема да пратят за някое болно дете или дом... (то не че там се знае какво става с парите) ..абе кво съм седнал да пиша, много време трябва за да станем хора. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Цялото изказване на Слави по въпроса : http://dragon.otel.net/mixa/slavi%20-%20kak%20se%20prodava%20konkurs.mp3
Незнам, но това ми напомня как дискралифицираха български модел (мисля чв беше) заради манипулираз зрителски вот. Гласуването беше по интернет... и нали си не бива, та българката се оказа с 1 000 000 гласа над другите хаха :)
Евровизиооооооо...... ако по тоз начин се представяме в Европа ... беги мани |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Хм, то манталитета ни такъв. То ясно. Кое в България не се купува? Че вий знайте ли кво става при разните му конкурси "Мис" например? предполагам знаете и как се кандидатсва в ВИТИЗ например, дето има хора които не кандидатсват да речем тази година, защото няма смисъл, щото и да кандидатсват няма да ги приемат, ами чакат догодина, когато техния човек, на когото са дали много пари е в комисията. Или пък примерно дори снощната водеща, която е водеща и на "МелоТВмания" дето се провел кастинг с около 1000 кандидатки за предаването им и най-случайно се оказало, че двете избрани са дъщерите на Аня Пенчева и Пепа Николова, ама чак после се разбрало това, иначе ги избрали най-случайно. Абе цялата ни държава такава! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Mda. Maj samo jivot ne se kupuva v BG.
Men drugo mi e mnogo pozabavno... koj bi hvarlil 50 000 za da naliva v KAFFE i kakvo shte vzeme toj za toj?
Mnogo pologichno mi se struva za (da rechem) 10 000 - 2ma admina da sa se pozabavliavali s bazite deto sabirat votovete - posleno, pobezbolezneno, posigurno, bez sledi, bez da dirish 100 choveka dapuskat smsi kat glamavi, po- po- po- i t.n. veliko neshto sa informacionnite tehnologii. Glasuvaneto v usa po eletronen pat - pa tam niakade otiva. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Абе мисля и ,че живот се купува еле по-скоро откупва .
Няма такова нещо в днешно време дето не може да се купи по един
или друг начин .
Добре е ,че ние не сме такива хора . (надявам се поне) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 6:31 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | ...... конкурси "Мис" например? предполагам знаете и как се кандидатсва в ВИТИЗ например, дето има хора които не кандидатсват да речем тази година, защото няма смисъл, щото и да кандидатсват няма да ги приемат, ами чакат догодина, когато техния човек, на когото са дали много пари е в комисията.... |
Не че си защитавам училището, въпроса е принципен.
Много ми е интересно откъде си па толкова запознат с Витиз как се кандидатства? Звучиш точно като човек дето не са го приели и всичко е корумпирано.. смешно е. Както навсякъде и във Витиз има случаи, ма моля ти се не слагай всичко под общ знаменател. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ма верно има "овце" дето пращат смс-и |
150 000
(сто и петдесет хиляди) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 12:36 am Заглавие: |
|
|
Абе, по начало е тъпашко да се прави гласуването с СМС-и, ама нали сме капитализъм... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 1:41 am Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Абе, по начало е тъпашко да се прави гласуването с СМС-и, ама нали сме капитализъм... |
zaebi ti... tu sa ni vinovni vizantijcite, tu turcite, tu sa ni vinovni komnistite, sega puk sa nia vinovni kapitalistite... nas vse niakoj i neshto ni e vinovno... nie sme tolkova chitavi, ama tolkova chitavi... ama vse neshto idva i ni precakva...
inache sme najdobrite!!!
ovce sme i tfa e. glasuvane s SMSi??? ochevidno bezumie... dobre che tozi put ne se chuvstvam chast ot pogolovnoto bezumie deto tzari tam... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 1:47 am Заглавие: |
|
|
popadna mi i reshih da vi go pokasha
БНТ обмисля дали да съди Слави Трифонов
БНТ обмисля дали да не даде под съд Слави Трифонов, който на снощния концерт на 12-те финалисти за “Евровизия” обяви, че конкурсът е купен, твърдят източници от телевизията.
Според Яна Иванова, директор на Международния отдел на БНТ, регламентът на конкурса не е нарушен, но е нарушен договорът, който медията е подписала с всеки един от изпълнителите. Според Иванова нямало изрична клауза какво следва, ако певец не изпълни песента си, но в българското право имало варианти, по които телевизията да търси правата си.
Според компанията “Жокер медия”, продуцент на спечелилата конкурса група “Кафе”, нямало никакви данни, че конкурсът е купен и групата спечелилила благодарение на гласовете на достатъчния брой фенове, които имат в цялата страна. Според тях, нямало никакъв смисъл в това, Слави Трифонов да бъде съден.
Публикуване на Sunday, February 13 @ 19:01:32 EET от maximov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 10:53 am Заглавие: |
|
|
Аз гледах обявяването на победителя. Досега не бях в течение на това кои са участниците и ми беше любопитно.
Супер че Слави не спечели - не може България да се представя от неграмотна циганка и дългуч, който не може да пее изобщо.
Обаче песента победителка е безумна. За този музикален напън не може да са гласували толкова много хора.
Жалко, пак се изложихме... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|