Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
g3n40

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 10:32 pm Заглавие: издигам кандидатура ... |
|
|
Оставям на вас ... За сега поствам само това защото имам много работа .. :( надявам се в скоро време да покажа още мои неща.
Имате моите почитания ! _________________ Човек дори и да сере, трябва да го прави със стил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 10:47 pm Заглавие: |
|
|
добър вечер, добре дошъл и едно браво от мен :) _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 11:02 pm Заглавие: |
|
|
не съм от 2дтата но ще си позволя нахалството да се изкажа
това много ми хареса :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:11 am Заглавие: |
|
|
Много ми прилича на Bammes
иначе щом се интересуваш
от анатомията значи си
сериозен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
g3n40

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:54 am Заглавие: Re: издигам кандидатура ... |
|
|
g3n40 написа: | Оставям на вас ... За сега поствам само това защото имам много работа .. :( надявам се в скоро време да покажа още мои неща.
еи тука едно око ... извинявам се за несериозния материял .. !:) но напоследък се повече се кефя на химикала .. !
[img=http://img240.exs.cx/img240/596/eye0vs.th.jpg]
Имате моите почитания ! |
_________________ Човек дори и да сере, трябва да го прави със стил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
g3n40

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:25 am Заглавие: |
|
|
тази сфера (земята) е доста крива ... както и ръката...
иначе щриха ти не е лош.
а това така:
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:14 pm Заглавие: |
|
|
еми ако ще рисуваш детайл,рисувай детайл маа му.Къде са ти мускулните влакна,къде сати сухожилията,можеше и да се сетиш да сложиш водата на планетката да се изтича по ръката и да се оцветява от кръвта и тн.
Общо взето липсва идея ,липсва мерак ,липсва детайл........
Мойта оценка е слаба с вазможност за среден,и апропо писна ми секи новодошъл да получава почести и хвалби за нищо работа.Тука искам да виждам майсторски неща за да се амбицирам и да си подобря техниката и начина на мислене.Това е конструктивна критика и земи се поучи и работи,а не си хаби времето да ми пишеш после некви тапотии и извинения за липсата на качество.
Айде за завършек ше ти кажа че имаш усещане за странни и интересни неща,но имаш още по какво да работиш и ти пожелавам да развиеш тоя стил на странни идеи и да успяваш.:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Сажелявам,че досаждам толкова ама ако този човек и други като него продължават да бъдат приемани с такова качество на работите,ще помоля модовете да ме махнат от форума.
Не,че няма да кандидатствам пак,но искам чрез опорития си труд да се почуствам добре и одовлетворен да съм член на Графилата,а не да ми е през оная работа........ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Laokon написа: | Сажелявам,че досаждам толкова ама ако този човек и други като него продължават да бъдат приемани с такова качество на работите,ще помоля модовете да ме махнат от форума.
Не,че няма да кандидатствам пак,но искам чрез опорития си труд да се почуствам добре и одовлетворен да съм член на Графилата,а не да ми е през оная работа........ |
Laokon, това е по-скоро за ”Жалби и оплаквания”, иначе мненията ни са сходни. Въпреки че поощренията и хвалбите са хубаво нещо, нека бъдеме малко по конструктивни в мненията си.
g3n4o, рисувай, а времето за представяне ще дойде само - покажи че познаваш основните неща при рисуването, техника, анатомия и т.н. ”Арт”-а ще го оставим за после, иначе би било безсмислено да превърнем специализираните форуми в кръжоци по изобразително изкуство. Идеята е освен да получаваш, да можеш и да дадеш, ако ме разбираш правилно. С нещата до момента показваш, че имаш желание и си сериозен, но все още не си на ниво /по мое мнение/. Успех! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

Регистриран на: 01 Мар 2005 Мнения: 103 Местожителство: vn///sf///pd???
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:23 pm Заглавие: |
|
|
nyama kude drugade da postva 4ovek bez prava, a i tova pravo 6te mu otnemete, ako ne stava za priemane ok, oba4e ne tova e edinstvenata cel pls. a ako nyakoy go pritesnyavat kritikite da otide na psiholog, a ne da pita tuk.....
tova e moeto mnenie ni6to li4no |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|