Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
balinor

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 4:57 pm Заглавие: Vajno za Forumite |
|
|
Zdravejte vsi4ki. Ot dosta vreme mi se iska da kaja tova, no si misleh 4e horata koito sa 4lenove vyv tezi forumi 6te go razberat sami. Tezi forumi sa za da si pomagame edin na drug i za da se razvivame nali? - ili ne? Ne mislite li dami i gospoda 4e maj ste gi zaraiazali i edinstvenoto neshto koeto pravite e da si 4eshite ezicite i da pokazvate kolko mnogo ste dobri i kolko zle sa ostanalite. Vsy6tnost az si mislia 4e vyob6te ne vi puka. Kazvam tova zashtoto ot dosta vreme se my4a da vliaza kato 4len niakyde - vyv foto foruma kato 4astnost, no ne samo 4e ne sym tam, no i ne mi obry6tate vnimanie - dori ne mi i pomagate. Mislia 4e ima i dosta drugi kato men v momenta. Ve4e ne iskam da me priemete tolkova mnogo v tozi forum , kolkoto da mi pomognete i da me ocenite po niakakyv si na4in - za jalost i tova nestava:( Onzi den postnah neshto koeto za men e hubavo, no bih iskal da mi kajete va6eto mnenie dori i da e negativno. Pomislete nad tova kakva to4no e glavnata ideia na tezi forumi:)
Jelaia vi lek den |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 5:37 pm Заглавие: |
|
|
kashi kade si gi posnal 4e as ne sam videl
i si prav 4e nqkoi hora ima koito samo si 4eshat ezichite no se pak
foromite se gradqt na kritika ili se lasha :)
zashtoto te sas taq kritika te karat da se ma4ish i ma4ish pove4e i nakraq
stava tolkova dobre 4e da haresa na si4ki
nadqvam se 4e negresha i 4e kritikite ne sa samo zada otkashat nqko
ot tova koeto e po4nal a samo da go nakarat da go napravi po dobre _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Vajnoto e da ima kritika, a ne bezmylvno gledane na neshtata:) Vij vyv predstaviane <Photo from Varna> - kaji mi kak ot 353 pose6tenia - ima 3 mnenia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 6:45 pm Заглавие: |
|
|
balinor написа: | Vajnoto e da ima kritika, a ne bezmylvno gledane na neshtata:) Vij vyv predstaviane <Photo from Varna> - kaji mi kak ot 353 pose6tenia - ima 3 mnenia. |
Aми аз примерно съм уеб дизайнер и като редовен потребител на този форум си гледкам какво пускат примерно в "Представяне", но понеже съм лаик във фотографията, а и твоите неща не са ме заинтригували чак пък толкова, че да си пускам мнението не пускам нищо. Просто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 8:49 pm Заглавие: |
|
|
а бе аз едно време (преди 2 години) като влязох във форума с рогите напредзе и почнах да "търся справедливост" нещо се оказа че форума не е курс по дизайн. После ОФЛАЙН един типец, който не пише вече тука, от едното добро сърце се зае да ми очисти главата - 45 минути разговор - благодаря му за което.
Та това дето имам да го казвам АЗ лично - този разговор вече няколко пъти е бил почван включително от бат ви Снейкър (those were the times), нямам намерение да заемам каквато и да е (о)позиция, само ще споделя някои наблюдения.
1. (цитирам гореспоменатия човек) "Във форума от тези които влизат - някъде към 30% знаят за какво става въпрос, от тях 10 могат да го обяснят а 5% евентуално биха изявили желание"
2. Ако искаш критика - конкретна - има си ICQ - честно, без никой да се засяга но понякога се показват проекти които не са достигнали до каквато и да е цялост и смисленост че е безмислено да се критикуват
3. Преди да натиснеш бутона ПРАТИ се замисли дали поста ти с нещо помага на темата/форума - пълно е с хора папагали(2-3ма повтарят в различни вариации някой по горен пост ей така активност да се отчита) и с хора които се забавляват повече да чатят отколкото да си отработват нещата.
4. Никой не го боли (генерално)
Ако можеш - можеш
5. Мисля че Кузмич го каза това "има хора дето като влязат и тръгват да дават повече акъл отколкото имат"*
6. от тука ли си чел нещо? че те темите паралелно вървят като гледам
7. Понеже казах че АЗ лично имам да кажа нещо тука, въпроса ми е следния - аз примерно по някакъв начин стремял ли съм се да тровя някого в постовете си? Или с други думи не е ли повече до самоконтрол това? Ми те половината Дудовци тука търсят конфронтация - ТЕ ТЪРСЯТ. Аз с каквото мога на когото мога помагам. Ти ако помогнеш, тоя до тебе ако помогне ще стане работата...
*не го е казал така ма аз така го разбрах
ПП - не е насочено срещу никого конкретно...просто бях забравил как се пишат дълги постове напоследък :))))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 12:53 pm Заглавие: |
|
|
10x niki michailov. Mislia 4e razbrah dosta ne6ta v dobria smisyl na dumata ot tova koeto si napisyl. Naistina triabva da si pomagame - viarno koi s kakvoto moje. Kogato zapo4nah da se zanimavam s dizajn predi mojebi ve4e 7 godini mi be6e dosta trudno, zashtoto nikoj ne iska6e da ti pomogne. Naistina si mislia 4e sega ne6tata sa se promenili - pone malko. Minalata godina se zapalih mnogo po fotografiata i sega tyrsia kakto i vsi4ki drugi niakoj kojto da mi pomogne /po-skoro da me naso4i/ v tova novo na4inanie. Znaia 4e kakto az taka i vsi4ki ostanali postoianno se u4im i se razvivame, no e hubavo da si pomagame. Maj pak dosta vzeh da mislia:) Sorry za koeto. S edno izre4enie: Mislia 4e forumite sa za da si pomagame i da se razvivame, a ne da pokazvame koj kolko moje i kolko e velik:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 1:39 pm Заглавие: |
|
|
/офф/
Лошия3Д, айде първо се понаучи да пишеш правилно и след това поствай във всяка тема която видиш. Просто си нямаш на представа колко дразнещо е да ти препрочитам всяко изречение докато разбера какво си искал да кажеш. Както и не се чувствай задължен да постваш във всяка тема, по която се чувстваш ”компетентен”.
/офф/
Балинор, мисля че Ники Михайлов беше повече от изчерпателен. :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|