Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
String
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 2:44 pm Заглавие: Pitanie again |
|
|
ami imam edna takva fiks idea da si kupq fotoaparat , obache sam amarior po temata i se chudih kakvo tochno mi trqbva
ta pitaneto beshe za razni predlojenia ako nqkoi ima dobroto jelanie da dade i malko razqsnenie po temata kakvo tochno trqbva da tarsq v edin fotoaparat optichen zoom li ,mega piksela (kakvoto i da znahi tova)ili nqkakav drug parametar , mersaj predvaritelno...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
http://www.steves-digicams.com/
ima i sample pictures _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
okay mersaj :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Ами, първо изясни за какво искаш да ти служи и колко пари си склонен да отделиш и едва тогава може да се обсъжда въпроса, успех ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:08 am Заглавие: |
|
|
mi to tva mai trudnoto da se izqsni kakvo dirq :)
nachi vse pak dokolkoto razbrah optichnoto ovelichenie hubava rabota ...
iska mi se da moje da pravi noshtni snimki neznam te mai vsichki cifrovi mogat ...
oshte imam jelanie da pravi filmcheta
za tiq megapikseli izobshto ne mi e qsno kakvo vsashtnost predstavlqvat ...
gore pusnah edin link na neshto mai mnogo dobro za malko pari
no neznam dali vsashtnost ne e nqkakvo namamvane
v smisal nqkaf HP s 7 optichno ovelichenie 600 kinta
canon s 10 hilqda kinta
puk tova s 10 za okolo 500 kinta
za drugite parametri ne govorq shtoto sa bshto vzeto mnogo podobni i na 3 te aparata v smisal pamet i megapikseli a ot extrite mnogo mnogo ne razbiram |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 7:39 am Заглавие: |
|
|
... Каквото и решиш да си вземеш те съветвам да е с голяма памет-карта... 128 може би би те оправила добре... ако можеш в канон да инвестираш би било най-доброто решение, не съм чул нито един човек да се оплаче от канон до сега :)
Мисля че е важно да помислиш за какво ще ти трябва апарата... Ако ти е за лични снимки ("на гости у баба", "от село", "на морету" и тн :)) не ти трябва нищо чак толкова fancy с сто хиляди оптични zoom-а :)
И помисли колко е максималната сума която би дал за апарат... това е доста решаващо, може би с него трябваше да започна :))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 2:19 pm Заглавие: |
|
|
ByteSize, по-полека
каква памет, какви карти
паметта се купува отделно
за питащия - има сайтове с ревюта
понякога качеството на изображението съвсем не зависи от оптичния зуум, от мегапикселите и т.н.
най-добре се огледай за крайния резултат - има по сайтовете - търси
и факт е, че по-малко зуум и по-малко мегапиксели могат да ти дадат по-добро изображение ако имаш по-добра оптика и софтуер
за нисък ценови клас по-добре се ориентирай към Канон А-серията, Никон Куулпикс и Сони - не знам коя серия _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|