Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 4:58 pm Заглавие: Държавите в една опаковка за хляб. |
|
|
Вчера ми попадна един хляб, но като видях опаковката щях да падна. Не съм показал фирмата, за да не кажат нещо, но тя е българска, което води до заключението, че опаковката не е правена от ламериканци, които не знаят нищо за този край на света.
Ето за какво иде реч:
:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
ами ако мога да перефразирам:
"исторически вярно, но политически грешно"
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 5:31 pm Заглавие: |
|
|
ВМРО - хлебари :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Този хляб вече е обсъждан в един македонски сайт и бая спорове се бяха завихрили :))) (Съответно и бая псувни по адрес на Бъглария) Само не помня, откъде бях попаднала на линка. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Мисля да почна да си го купувам. Само заради надписа! Македония е българска! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 8:21 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Мисля да почна да си го купувам. Само заради надписа! Македония е българска! |
Аз да си го купувам чак няма, но споделям мнението напълно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Егати пичовете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Хахахаааааааааа :))))) еваларка, браво, е тва е да си искрен :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 1:02 am Заглавие: |
|
|
До колкото знам, собственика на "хлебаницата" е грък
А пък за тях Македония не съществува - затова е западна България. Нямам нищо патриотично тук _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 1:48 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | До колкото знам, собственика на "хлебаницата" е грък
А пък за тях Македония не съществува - затова е западна България. Нямам нищо патриотично тук | За тях пък защо не съществува?! Просветли ме! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 2:09 am Заглавие: |
|
|
Те смятат името Македония за гръцко. Затова сега има Република ммкедония, те не се съгласиха да се казва по друг начин.
Както за нас Македония винаги ще остане част от България, така и за тях. Кой е прав и кой крив няма значение. Пък той е грък, какво му пречи да скара две чужди държави;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Отлична работа!!! :)
Преди време един мой роднина беше в Македония на екскурзия. Хората били много дружелюбни навсякаде, всичко било точно до момента когато той казал на един от "дружелюбните":
"Абе дай да говорим истина, а?... Македония си е Българска."
Стареца на който го казал и с който до преди секунди били "братя" и пиели на една маса, извадил нож и щял да му "отреже главата на мегдана ако пак го кажел т'ва" ...
Мисълта ми е че не се дават много лесно македонците... макар и да са 5 човека на кръст :) ... Но не се знае. Ако албанците продължават да им създават проблеми и ние продължим да ги превъзхождаме икономически, може на своя воля да се присъединят :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Абе, в крайна сметка - насила хубост не става. Няма какво да им се бутаме сега, щом е чак такова положението и вече се чувстват отделен народ да си чукат главата, абсолютно тяхно решение си е и не трябва да ги мразим за това че са го взели.
Друго е обаче да ти крадат историята и обичаите и да ги наричат свои, ето това ми лази по нервите, че крадат култура и история от БГ и се правят на древен народ... Александър Велики бил македонец LOL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:06 am Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Друго е обаче да ти крадат историята и обичаите и да ги наричат свои, ето това ми лази по нервите, че крадат култура и история от БГ и се правят на древен народ... Александър Велики бил македонец LOL |
м да... и мен много ме дразни!!!
Алексадър Македонски е бил населник на македония от преди ХИЛЯДИ години. Макдонците в момента са толкова македонци, колкото ние сега сме Траки ;) :)
Между другото, в една книга /англииска/ четох за идеята за "Велика Сърбия" (пълна глупост! :))... и как след турското робство всички щяли да се присъединят към Сърбия "даже и Българите!" ...
...МНОГО деликатен регион сме, ей! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 11:33 am Заглавие: |
|
|
ei, ei, tuka ima 2-3, deto samo debnat da se poqvi politi4eska tema, ta da izleqt istori4eskata si mydrost i politi4eskotot si znaniie... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 6:40 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ei, ei, tuka ima 2-3, deto samo debnat da se poqvi politi4eska tema, ta da izleqt istori4eskata si mydrost i politi4eskotot si znaniie... |
...Мен ли визираш??
Ако е така, извинявам се, аз просто си говорех... общи приказки :)
Ще си мълча вече _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Била тя българска. Въобще не ни трябват. Скоро ще е албанска и без това. Б-я десет години им се мазни, а те се държат като че ли сме им смъртни врагове, да си се оправят сами. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|