Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Erolan

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 9:36 pm Заглавие: WEB - WIP |
|
|
Zdravejte,
bih priel niakolko mnenia za tova neshto - koe e dobro, koe ne, nishto che e dosta nedovarsheno.
www.laserstyle.com _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
Пуснато на: Пет Мар 04, 2005 12:15 am Заглавие: ... |
|
|
Ne pretendiram, 4e mnenieto mi e profesionalno i 4e trqbva da se syobrazava6 s nego, no eto kakvo mislq az:
Po na4alo ne sum privurjenik na "XP" stilat. Otnosno header-a tova outer glow na krivite ne mi dopada, nali saita e za lazeri, trqbva da e precino izrqzano, a ne glow-nato. Po butonite ne mi haresva tova, 4e sa mnogo golemi i s rali4en broi to4ki, a su6to i tova, 4e si izpolzval snimki i risunki. Polzwai ili samo snimki ili samo risunki. Shrifta su6to ne mi dopada.
Tazi snimka v index.htm na parking li e na kakvo e, vuob6te ama vuob6te spored men ne se vruzva s tezi oblaci, a o6te po-malko puk s lazerite. Vsi4ko mi se struva prekaleno ugolemeno! Probvai pak i USPEH! _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 2:04 am Заглавие: |
|
|
Ами явно съм дефектирал с това ХР (знаех си че трябва да си го настроя на classic style) но това вече е минало фазата на премисляне така че не подлежи на въпрос. С този outer-glow ли е, shadow ли е, вече не си спомням добре, защото се занимавах с това нещо на 100 % (без снимането - ако може така да се нарече :), наистина не ми харесва нещо, не знам как е минало моето Q.C. (явно съм бързал) и мисля да го оправя, само малко ме притеснява че ще избяга от мазния стил на ХР с тази острота но ще пробвам. А за формата и големината на бутоните - мненията ни явно се различават :) Шрифта беше компромис защото с ръка на сърцето си признавам че не съм на ясно как по дяволите може да се ползва един хубав шрифт за саит, освен стандартните. Но имам време и ще го науча. По въпроса за снимката на двора на фирмата, ще опитам нещо ново :)
Мерси за съветите, някой могат да влезната в употреба. _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 2:06 am Заглавие: |
|
|
Също бих приел и някое мнение за логото (и моля без изцепки от сорта - ТОВА ЛОГО ЛИ Е?) _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Картинката отдолу и червеното в хедъра отвличат погледа от менюто..
Може и малко по-семпло - тази огромна картинка е пракелено голяма и не дава никаква представа за дейноста на фирмата.
Ако имах право да го кажа, бих ти казал - на ново!.. че и логото.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Тук в графила е доста модерно да се ползва термина - "на ново"...както и да е, ясно е че това няма да се прави на ново и като за последно уважавайте повече труда на хората, поне на думи (не визирам само моя). _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:09 am Заглавие: |
|
|
Erolan написа: | Тук в графила е доста модерно да се ползва термина - "на ново"...както и да е, ясно е че това няма да се прави на ново и като за последно уважавайте повече труда на хората, поне на думи (не визирам само моя). |
Уважаваме труда, за това е труд. Няма нищо за подценяване в него и сем напълно наясно с това.
Но ако не си разбрал мярата тук е друга. Сайт като този /визирам показания от теб/ може на един да коства много усилия а на друг почти никакво. Отчети, че количеството вложен труд е различно, въпреки, че накрая се оценява получения продукт.
Ние тук оценяваме получения краен продукт. И даваме оценка за него.
На ново не е модерен термин. Това е по скоро необходимостта да се опиташ да прозреш защо нещото, което си направил не се харесва, да го видиш с дурги очи- а това е наистина трудно.
За това ние най-доборосърдечно ти казваме, че през нашите очи го виждаме така и така. И го кзаваме, защото нашите очи са гледали, гелдали и имат опит. Това са си наши мнения а ти с правото да ги зачетеш или не, но нямаш право да се срдиш, че си ги потърсил и получил.
А сега конкретно по сайта. Снимката наисната е огромна и не дава абсолютно никаква информация за дейността на фирмата. Хедъра стои безкрайно безформен, логото се губи в него и е трудно да се разбере къде сме попаднали /образно казано/.
Представи си, че търся нещо което предлага и случайно попадна на сайта. Още в първия момент ще се усъмня, че вие предлагате точно това. Всъщност ще се запитам - "Какво предлагате?". А щом не мога да си дам отговор на този въпрос още с началната страница, значи нещата не са наред.
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 1:30 am Заглавие: |
|
|
От първите 2/3 от това което си писал нямаше никакъв смисъл, а останалата трета е точно това което желаех да чуя, кратко и обосновано мнение. Не бих въобще казал, че се сърдя, първо мина ми отдавна времето да се перча, второ клиент съм на графила от повече от 2 години (нищо че не личи) и съм наясно със семейните скандали тук :). Просто ми се искаше да чета нещо различно от бразилски сериали...
Благодаря за съвета ;) _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|