Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
redden
|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 4:09 pm Заглавие: представяне redden |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 7:22 pm Заглавие: |
|
|
Iskash li celuvka? _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Би ли показал още нещо?
Не че аз ще те оценявам, но чакайки коментари, рано или късно ще чуеш тази фраза....:-)) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Не е излишно и да коментнеш, аджеба ей тва направих, тая мадама аз съм я снимал... нали, гайд някъв! Щото аз сега стоя гледам три снимки от които едната не ми харесва, друга е кофти ретуширана ... пък де да знам кво си правил(а) ти. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
redden
|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 10:06 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Не е излишно и да коментнеш, аджеба ей тва направих, тая мадама аз съм я снимал... нали, гайд някъв! Щото аз сега стоя гледам три снимки от които едната не ми харесва, друга е кофти ретуширана ... пък де да знам кво си правил(а) ти. |
Необичайно е автора да рецензира своите работи, за това има коратори и критици, но ако те интересува нещо питай, малко съм скаран с обясненията |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 04, 2005 1:28 am Заглавие: |
|
|
абе аз ли сложно се изразявам или на теб ти е дификъл да разбереш... , но е простичко да споменеш според мен "..влиза ми се във фотографията та ето как снимам.." или смятам да пробвам за предпечат ...как е тая AD.."
не сам те карал да си оценяш нещата, нито да ми пишеш рецензии... незнам с какво си скаран ма не е хубаво да ни караш да гадаем... аз думите с ченгел от кбд-то няма да ти мъкна... ако прецениш че заслужаваме да разберем за какво се бориш ми сподели, ко не трай си тука в представяне и чакай някой да му избие екстрасенския гений.."ооо днеска хвърлих боб, тоя момак за 3Д-то се юрка.."
да ти имам представянето, иначе не лоши фотографии. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|