Graphilla.com :: Преглед на тема - Visitek - сайт

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Visitek - сайт

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 4:17 pm    Заглавие: Visitek - сайт Отговорете с цитат

Visitek се занимава с производството на такива стъкла и материали, които предпазват от лоши лъчения. Използват се в медицината и т.н. А това ще им бъде сайта - редизайн на техния стар сайт.

http://www.bexout.com/yavor/visitek/v4/

Дайте мнение, че сега стои доста сивичко и искам да вкарам някак друг цвят, може би оранжавкото.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лявата рамка на сайта се слива със сянката и така се губи линията на рамката. Старай се ръбовете на каквито и да било обекти да не се сливат със сянката, защото се получава едно размиване на краищата. Освен ако не си целял този ефект, но май не стои много добре дясната половина да не се слива, а лявата да се слива със сянката.

Мое лично мнение е, че тази рамка твърде много напомня за времето, когато се слагаха бая големи размери на border и се получаваше такъв релеф. Просто ми се вижда грубо някак. :/

Защо не направиш да става курсора на ръчичка, дори и да не посочиш текст от бутона? Така малко объркващо ми се вижда.

Това са моите предложения. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
oho

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич, ти на какъв браузър го гледаш това??? Защото всички тия работи дето си ги посочил ги няма при мен. Както и да, това предполгам е от кода, а до неговата валидация не съм стигнал още.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 7:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изключително странно. Аз съм с FireFox 1.0, но досега не съм срещал такова нещо - да има бордер, а в IE да няма. Като го видях в IE наистина няма тези проблеми. Все пак е добре да провериш и в други браузъри, защото FireFox е много известен. :)

Ето да видиш какво се получава, дано имаш хит.бг:

http://www.idesign.hit.bg/private/visitek_ff.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
oho

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси много, от кода е това, после ще ги оправям стиловете.
Но аз се надявам на коментари за дизайна и как мога да го раздвижа и поразведря малко, че доста сиво и технично стана, малко цвят му трябва някъде ама....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети