Graphilla.com :: Преглед на тема - издигам кандидатура ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

издигам кандидатура ...

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
g3n40

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 10:32 pm    Заглавие: издигам кандидатура ... Отговорете с цитат

Оставям на вас ... За сега поствам само това защото имам много работа .. :( надявам се в скоро време да покажа още мои неща.

Имате моите почитания !
lik

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добър вечер, добре дошъл и едно браво от мен :)
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм от 2дтата но ще си позволя нахалството да се изкажа
това много ми хареса :)
BSC_mafia

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ми прилича на Bammes
иначе щом се интересуваш
от анатомията значи си
сериозен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
g3n40

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:54 am    Заглавие: Re: издигам кандидатура ... Отговорете с цитат

g3n40 написа:
Оставям на вас ... За сега поствам само това защото имам много работа .. :( надявам се в скоро време да покажа още мои неща.

еи тука едно око ... извинявам се за несериозния материял .. !:) но напоследък се повече се кефя на химикала .. !
[img=http://img240.exs.cx/img240/596/eye0vs.th.jpg]
Имате моите почитания !

g3n40

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

какво исках да направя то кво стана .. :) маи ще си лягам вече .
[img=http://img240.exs.cx/img240/596/eye0vs.th.jpg]
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тази сфера (земята) е доста крива ... както и ръката...
иначе щриха ти не е лош.

а това така:

Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еми ако ще рисуваш детайл,рисувай детайл маа му.Къде са ти мускулните влакна,къде сати сухожилията,можеше и да се сетиш да сложиш водата на планетката да се изтича по ръката и да се оцветява от кръвта и тн.
Общо взето липсва идея ,липсва мерак ,липсва детайл........
Мойта оценка е слаба с вазможност за среден,и апропо писна ми секи новодошъл да получава почести и хвалби за нищо работа.Тука искам да виждам майсторски неща за да се амбицирам и да си подобря техниката и начина на мислене.Това е конструктивна критика и земи се поучи и работи,а не си хаби времето да ми пишеш после некви тапотии и извинения за липсата на качество.

Айде за завършек ше ти кажа че имаш усещане за странни и интересни неща,но имаш още по какво да работиш и ти пожелавам да развиеш тоя стил на странни идеи и да успяваш.:)
Върнете се в началото
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сажелявам,че досаждам толкова ама ако този човек и други като него продължават да бъдат приемани с такова качество на работите,ще помоля модовете да ме махнат от форума.

Не,че няма да кандидатствам пак,но искам чрез опорития си труд да се почуствам добре и одовлетворен да съм член на Графилата,а не да ми е през оная работа........
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laokon написа:
Сажелявам,че досаждам толкова ама ако този човек и други като него продължават да бъдат приемани с такова качество на работите,ще помоля модовете да ме махнат от форума.

Не,че няма да кандидатствам пак,но искам чрез опорития си труд да се почуствам добре и одовлетворен да съм член на Графилата,а не да ми е през оная работа........

Laokon, това е по-скоро за ”Жалби и оплаквания”, иначе мненията ни са сходни. Въпреки че поощренията и хвалбите са хубаво нещо, нека бъдеме малко по конструктивни в мненията си.

g3n4o, рисувай, а времето за представяне ще дойде само - покажи че познаваш основните неща при рисуването, техника, анатомия и т.н. ”Арт”-а ще го оставим за после, иначе би било безсмислено да превърнем специализираните форуми в кръжоци по изобразително изкуство. Идеята е освен да получаваш, да можеш и да дадеш, ако ме разбираш правилно. С нещата до момента показваш, че имаш желание и си сериозен, но все още не си на ниво /по мое мнение/. Успех!
pilot4ik

Местожителство: vn///sf///pd???

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nyama kude drugade da postva 4ovek bez prava, a i tova pravo 6te mu otnemete, ako ne stava za priemane ok, oba4e ne tova e edinstvenata cel pls. a ako nyakoy go pritesnyavat kritikite da otide na psiholog, a ne da pita tuk.....
tova e moeto mnenie ni6to li4no
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети