Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
[mighty]
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 10:45 pm Заглавие: Смешна История |
|
|
Разкажете най-смешната/сконфузната история, която Ви се е случила по време на интервю за работа.
Последния път влизам и има един пич преди мен, дава той cd със портфолио ли, не знам какво, а аз си кротувам на около 5 метра. Мацката му казва да мине зад бюрото, тоест да отиде при нея да гледат заедно cd-то. Той тръгва да заобикаля и се спъва в кабела на телефона и го събаря на пода.
Мен първата ми реакция беше да почна да се смея ама някак си се сдържах, че не възпитано така :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 10:58 am Заглавие: |
|
|
Не искам да се присмивам на един колега, който дойде тази година в офиса (и нещо ме обърка с нужния за селф-презентация, шеф), обаче човека си е щурчо затова ето я едната история тука...:
Влиза , поглежда ме и казва "знам че вече не търсите дизайнери ама аз да се пробвам...ей тука ми е портфолиото" и ми дава списание Интро...и аз зема да се пуля бре ко стана тука той сега статия ли е писал вътре фототата ли са негови, дизайн на страничка ли е правил....от списанието вади един офсетов А4 лист изписан с химикалка и казва..това ми е CVто.
После разлиства някъде из списанието и тъкмо си викам ще гледам сега нещо и той казва "а това ми е мотивационното писмо" 'фаща един химикал и почва да пише (по късно можах да го разчета правилно "търся място където да съм полезен и защитен"...в началото го прочетох като "заплатен"...) и чак най-накрая изкара едно CD ... и така (това което имаше вътре не ми е в интерес за коментар...нито май е коректно) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|