Graphilla.com :: Преглед на тема - Смешна История

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Смешна История

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
[mighty]

МнениеПуснато на: Нед Мар 06, 2005 10:45 pm    Заглавие: Смешна История Отговорете с цитат

Разкажете най-смешната/сконфузната история, която Ви се е случила по време на интервю за работа.

Последния път влизам и има един пич преди мен, дава той cd със портфолио ли, не знам какво, а аз си кротувам на около 5 метра. Мацката му казва да мине зад бюрото, тоест да отиде при нея да гледат заедно cd-то. Той тръгва да заобикаля и се спъва в кабела на телефона и го събаря на пода.

Мен първата ми реакция беше да почна да се смея ама някак си се сдържах, че не възпитано така :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не искам да се присмивам на един колега, който дойде тази година в офиса (и нещо ме обърка с нужния за селф-презентация, шеф), обаче човека си е щурчо затова ето я едната история тука...:
Влиза , поглежда ме и казва "знам че вече не търсите дизайнери ама аз да се пробвам...ей тука ми е портфолиото" и ми дава списание Интро...и аз зема да се пуля бре ко стана тука той сега статия ли е писал вътре фототата ли са негови, дизайн на страничка ли е правил....от списанието вади един офсетов А4 лист изписан с химикалка и казва..това ми е CVто.
После разлиства някъде из списанието и тъкмо си викам ще гледам сега нещо и той казва "а това ми е мотивационното писмо" 'фаща един химикал и почва да пише (по късно можах да го разчета правилно "търся място където да съм полезен и защитен"...в началото го прочетох като "заплатен"...) и чак най-накрая изкара едно CD ... и така (това което имаше вътре не ми е в интерес за коментар...нито май е коректно)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети