Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 8:00 pm Заглавие: canon 300 D draiver |
|
|
Взех си Canon 300 D. В къщи съм с windows xp и нямах никакви поблеми с драивърите, инсталирахме ги и всичко си тръгна. В работата съм с win 2000. Инсталирах дравърите, но изобщо не мога да видя апарата в експлоера. Мемори картата е compact flash на kingston. Вързахме го на компютъра на един колега с XP и също тръгва без проблем. Свалих си драивър специално за 2000, но не би. Дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и какво е решението? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Aми краткото и безболезнено решение е Card Reader /струват между 12-25 лева/. Купуваш си един и забравяш за директното сваляне от апарата - супер-бавно е, а драйверите са голям проблем със всичко което не е ХР.
п.п.
Ако PC-то ти поддържа USB 2.0 - тогава един USB 2.0 CardReader става много препоръчителен, защото ще ти съкрати времето за точене със 60%. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ами аз до преди няколко месеца имах проблем с една миниДВ камера..и се оказа, че проблема е от ОС-а..на вин2000 и винХП СП2 не тръгна, но на вин ХП СП1 заспа!..така че каквито и драйвери да теглиш най-сигурно е вина да го сменяш - в това съм се убедил... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2005 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Ами, Никсъна ти каза каквото трябваше, само едно допълнение - като си търсиш card-reader, ако машината ти подържа USB 2.0 не се лъжи да си взимаш четец, на който пише "USB 2.0 compatble" - гледай на него да си има надпис "Hi-speed USB certificated" ... успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|