Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pilot4ik

Регистриран на: 01 Мар 2005 Мнения: 103 Местожителство: vn///sf///pd???
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:16 pm Заглавие: web |
|
|
www.korea-auto.net
на кратко изцяло на флаш е правено всичко, не си мисля че е върхът и ще има скоро лек римейк - трябва да се олекоти първо, но го пуснах on-line заради съвсем др. причини. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 7:38 pm Заглавие: |
|
|
не търся права а искам да направя безплатна реклама на магазина - на процент съм : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Направи си едно флаш филмче в което да вградиш основното такова за да се плейва веднага и не видях дали има прелоудър - не дочаках, но ако няма си направи..
Не видях нищо от сайта, защото чаках прекалено дълго.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 4:37 pm Заглавие: |
|
|
бърз преразказ дет се вика....
много шава туй нящо бре.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Мерси, но не си е заслужавало.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

|
Пуснато на: Пет Мар 04, 2005 12:27 pm Заглавие: |
|
|
мерси rainbow,
трогнат съм, при първа възможност ште му оправя структурата,
дори да не си заслужава : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Не бях особено дружелюбен - извинявай! _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 4:50 pm Заглавие: |
|
|
И аз сьм влюбен вьв флаша, ама напоследьк почнах да го ревнувам бая народ го полазиха....та за тва са си намерих друго дет да обичам html му викат.... Иначе ако дьржиш на това "нервно пьлно с живот" нещо което си сатворил пробвай с още едно движение .... http://bscarchive3.hit.bg/yo.html примерно ...
базикам се дееее..... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 10:45 am Заглавие: |
|
|
I az mislq che e izkluchitelno pretrupano i staromodno. Kato se zagovori za flash az sashto go obicham, no sam na mnenie che trqbva da se polzva mnogo pestelivo i na mqsto za da izglevda dobre.
Edin savet (koito i na men mi davat chesto) obarni vnimanie na detaila zashtoto spored men sega ti obqgva.
Uspex! _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
10X
цялата работа тръгна от левият банер който щях да го сменям от gif на flashр а колко неща отпаднаха или спряха да се движат не е истина. дизайнът наистина е от миналият век но е изцяло векторен и целият проблем с големината на сайта е в снимките които просто трябва да ги изкарам във външен файл.
BSC System - това html какво е - питах доста хора никой не го е чувал даже : ) _________________ Los Voladores
http://www.behance.net/pilot4ik :: http://pilot4ik.deviantart.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
Da razmera e problem, no pri pravilna optimizaciq nqma da imash problemi i png24 da polzvash :)
Da be kakvo e html?? _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Какво е Flash без HTML? Средство за офлайн презентации?
Anark ми се струва по-добра технология за офлайн представяне, но ако настоявате.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 2:34 pm Заглавие: |
|
|
pilot4ik : Питай ги за xml или xhtml може да се сетят, html е нормално да не го знаят :)
Колкото до дизайна ти казаха ....определено мисля, че с удоволствие може за тоя проект да се ориентираш кьм друга техника или там както му се вика. Или, ако оставаш на тоя си вариант с плугина поне оцели позицията на текстовете, че са толкова блурнати/размазани ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Може да се ориентираш към същността на информацията, която представяш и аудиторията на сайта - за кого е сайта, какви хора са, защо влизат там, какво е посланието към тях и т.н. все ключови гайдлайнс за добър дизайн.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|