Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 6:33 pm Заглавие: plazma experimenti |
|
|
Имиджов рекламен банер от плат или по скоро знаме: 130 х 70 см
Ще стой в коктейл бар. Исках да е нещо плакатно и стилно така, че да не омръзва бързо. На мен и двете ми харесват ама знае ли човек:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 7:14 pm Заглавие: |
|
|
nechoveshki dobri neshta. BRAVO na teb, az opredeleno mnogo se kefq na designi, v koito sa izpolzvani samo bukvi za suzdavane na opredelena viziq. Shtom shte e za bar, az mislq, che vtoroto e po-dobre. bravo otnovo, super e. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 2:13 am Заглавие: |
|
|
dobro e. malko me pritesnqvat samo gornata chast na "m" i osobenno na poslednoto "a" kudeto kato che li kontura na bukvata e prekaleno agresivno razrushen sravnenie s ostanalite bukvi. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 2:15 am Заглавие: |
|
|
sorry za dvoiniq post. zashto ne probvash da ostavish rastoqnie mejdu bukvite. taka hem ste zapazish efekta koito spoluchlivo si nameril hem ste napravish kato cqlo nadpisa po-chetliv. mislq si che ot tova cqlata rabota samo bi spechelila. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
идеята емного
Супер идея:)
имам едно стратегическо предположение - клубовете по default са доста тъмни, предполага се да се забелязва по-добре бял(светъл) фон с надпис на него или силно светеща реклама. _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Опа, нещо скрола ми е изиграл малка шега - сори за странния горен пост;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 9:09 am Заглавие: |
|
|
RiN, горната част на "м" и "а" са малко по агресивно разчупени за да ми балансират главното "P" или поне така си мисля. А кернинга не ща да го барам защото надписа Plazma в този вид се е наложил като лого. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 11:02 am Заглавие: |
|
|
еее Add е многог права това ако е светеща реклама ше избие рибата!!!
много добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 11:30 pm Заглавие: |
|
|
...a vsushtnost kak se pravi takova neshto? ne kazvai samo, che si gi slagal bukva po bukva :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 8:46 am Заглавие: |
|
|
хахахах абсолютно съм ги слагал една по една, за инфо: проекта съдържа 1170 букви, грубото нареждане ми отне около 3 часа в Illustrator
Друго немога да си обясня, почти никаквия интерес към този форум, все пак не се постват често проекти, а когато това стане интересът е минимален. Мисля, че ако се пишат по-често мнения би се стимулирало постването на проекти тук :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 10:13 am Заглавие: |
|
|
mnogo dobro i spored mene. lichno az haresvam poveche parvia variant, no to si zavisi ot miastoto. za sveteshto-naistina se e utepalo:))) zaslujavali sa si 3te chasa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
nishto ne mi zarejda, ako iskash imash Q'to kaji shte ti dam dostap do moq servar da si kachvash neshtata tam che tozi .hit.bg e nechoveshki :)
inache predpolagam che sa mnogo dobri neshtata:) _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:05 pm Заглавие: :) |
|
|
tova e drugo neshto! _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Браво,
единствената ми забележка е че символите (които падат отгоре, разпилените) се повтарят както от към сайз, ротация така и от към букви. това обаче може да остане и така :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 2:18 pm Заглавие: |
|
|
e togava evala za qkata ideq i za TARPENIETO NA VOL, s koeto si q realiziral. Istina e, che za sveteshta reklama e po-dobre da e beztzvetna ili 1viq variant :) Ako se realizira proekta, snimai i postni, za da go vidim kak stoi VUV KLUBAAAA! :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 3:22 pm Заглавие: |
|
|
ок! всеки казва да е светеща, нямам кой знае кви ограничения, обаче как точно си мислите да свети това нещо ?
Аз се сещам за светеща кутия с пълноцветно напечатано фолио и като знам как изглежда това чудо, че трябва да има 10 см дълбочина за лампи и някви профили и се отказвам автоматически.
За неон забравяме, щото е невъзможно. На плотера ще му се завие свят ако трябва да ги изреще тия 1170 буквички.
Ако някой се сети за нещо разумно бих се радвал да го изпълня стига да не е супер скъпо, все пак е 1 или 2 бройки (втората евентуално ще е за мен).
Пълноцветни знамена съм печатал и става доста прилично като качество и затова съм се спрял на този вариант, и е двайсетина лева на квадрат :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
А ако го печаташ на беклит винил да речем? Тогава бялото ще си светне като пич :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 10:30 am Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | ...Ако някой се сети за нещо разумно бих се радвал да го изпълня стига да не е супер скъпо... |
Бялото с флорисцентни мастила, черното мат - предно засветяване!
Бтв бялото става на плотер (не плотера ще се шашне а този които ще почиства фолиото :))) ) - дори там ще имаш по-голям успех с флорисцентните фолиа и мат ефекта на черното фолио! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 6:31 pm Заглавие: :-) |
|
|
Много хубаво!
Успех!
П. П.