Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Black Adder

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:37 pm Заглавие: "Представяне-II" |
|
|
to: snooper
Драги ми snooper(18 г) , по-невежа сте отколкото мислех, явно нивото на повечето посетители в този форум е такова.
Повече ПИШЕТЕ отколкото ЧЕТЕТЕ, а още по-малко МИСЛИТЕ
да съм споменавал че ЛИНКА към който сочи БАНЕРА съм го правил аз?!!?? Нещо не си спомням, това че не умееш да четеш, нито да разсъждаваш логично, си е лично Твой проблем. Но нищо, като порастнеш ще се оправиш
--------------------
Между другото, забелязвам една много интересна тенденция - за Предпечата се заяждат предимно хора, дето се бият в гърдите и представят я 3D, я фотография, че напират и оценка на предпечатните ми умения да дават.
За WEB и PhotoShop уменияте ми пък дават мнения 18 годишни ФОТОГРАФИ.
Хеле намери се един свестен модератор, да ми заключи темата, без дори да си направи труда, поне от любезност или от кумова срама да ми прати едно ПМ (Private Message- демек - Лично съобщение), та да ми каже кривиците.
Хвала на таквази МАЙСТОРИ на мишката и перодръжката.
Аз щото съм човек тъп, но упорит, пак ще се представя:
8<--------------------------------------------------------------------------------------------------
......Та, да си дойдем на думата, т.е на %Заглавието%:......с Предпечат /ако може да се нарече така/ се захванах не-много отдавна, годината май беше 1991, Windows-a май беше 3.0, Corel-a май беше 1.2 или 2.0, програмата за макетиране май беше 'ИЗДАТЕЛ', /побългарената версия на Ventura Publisher/, а компютъра май беше 286, 16 Mhz. /и всичко това наистина през май месец/
......Това естествено не ме прави много умен, или много знаещ или много можещ, ама да ви кажа - и ума, и знанията и уменията ми стигат за сега, че дори и за експорт има..
8<-------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Браво за банера направо ми взима дъха.Абе човек колко години сиго правил щото такова майсторство не бях виждал.Мааааааалииииииии направо убиец.БРАВО и пак браво.
Колко още ще дразниш хората тука?Щото ако се замислиш живота е кратък и не е хубаво да го пилееш като пишеш некви безсмислено дълги неща,които просто никой не иска да чете защото са агресивни и ТЪПИ.
Набий си некоя ножка успокой се па подраскай и пак ела да видим. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Браво за банера направо ми взима дъха.Абе човек колко години сиго правил щото такова майсторство не бях виждал.Мааааааалииииииии направо убиец.БРАВО и пак браво.
Колко още ще дразниш хората тука?Щото ако се замислиш живота е кратък и не е хубаво да го пилееш като пишеш некви безсмислено дълги неща,които просто никой не иска да чете защото са агресивни и ТЪПИ.
Набий си некоя ножка успокой се па подраскай и пак ела да видим. |
А ти пък от къде се взе, да не кажа пръкна, и почна да раздаваш справедливост!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:51 am Заглавие: |
|
|
Абе, аз съм пишлеме на 16 и ми е адски интересно какво възрастни (поне по-възрастни от мен) хора се дърлят за някви простотии...
Адлер, като си в Рим, прави каквото правят и римляните.
Ти, с извинение проявяваш една тъпоумна упоритост и отказваш да покажеш въпросните си работи, които можели да запълнят 5 екрана... Как очакваш някой да те оцени обективно като професионалист, като не показваш нито едно свое творение?
Мир, dEmON ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:23 am Заглавие: |
|
|
Цирк _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:25 am Заглавие: |
|
|
Тоя човек явно има много време за губене. Което го кара да бьде доволен (можеби де да го знам...). Евалата ти правя умееш да говориш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 2:04 am Заглавие: |
|
|
BLACK ADDER...
Navremeto tozi film mi go puskaha vmesto 4asove po ENGLiSH....jalko 4e si
izbral takuv NICK, 6toto spomenite mi ot tozi film sa dobri... a tuk se
nabivash na o4i, ama mnogo i to s LO6O...koeto me kara da si mislia 4e
si porednia BEZDELNIK, koito ili iska da si pravi nekvi pi6ki s horata tuka, ili si na 13 i sno6ti za sefte si sunuval 4e osven indianci i tankove ima i drugi ne6ta, ili si porednia samozvanec, koito si misli 4e e goliaamata RABOTA...
ALOOOO, YOU DON'T F**ING GET IT, DO YO...
Ili pokazvaj i si 4akaj kritikata i t.n. ili broi do 10 i temata 6te ti bude LOCK-nata nanovo... GET IT....
BASI, kolko nagli hora ima.... napravo ne moga da poviarvam 4e iz4etoh,
cialata taia TUPOTIA.... /by BLACK ADDER/ _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 2:45 am Заглавие: |
|
|
хехе и аз се трогнах от тоя пич :)
хем изобшо не ми дреме дали ще излезне най-големия гуру или е поредната долна ламя...
просто следя с интерес и искам да разбера дали е толкова самоуверен, че си мисли да не спази правилата на форума и да настоява да мине само с "факта" че има ПЦ от 1991ва година или просто не може да проумее че нещо пропуска...
добра работа г-н аткинсън, дори и просто носейки лика му, дарявате хората с радост.
абе тва ако не е пак капитана па добре _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:28 am Заглавие: Re: "Представяне-II" |
|
|
Black Adder написа: | ......Това естествено не ме прави много умен, или много знаещ или много можещ, ама да ви кажа - и ума, и знанията и уменията ми стигат за сега, че дори и за експорт има.. |
А моят син има компютър от самото си раждане. Вече е на 6 години. С други думи има 6 годишен опит и "знанията и уменията му стигат за сега"... Намираш ли разлика?
Престани с този цирк! Не е съдбоносно да бъдеш приет в Графила нито за теб, нито за нас. Ако пък толкова много държиш това да стане - ми направи нужното, за да покажеш, че имаш необходимите качества, защото 15 годишно висене пред компютър или високо самомнение далеч не означава добри резултати. Надявам се, че си съгласен с последното.
Не бих се занимавал да пиша, но става любопитно дали наистина си толкова добър, за колкото се мислиш.
Ще ти издам и едно лично притеснение - с този подход към останалите членове на Графила ще трябва да си наистина много добър, за да получиш права. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|