Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2003 10:10 pm Заглавие: BLACK & WHITE POWER |
|
|
[+] Принадлежност [+] {::} Личен сайт
[+] Цел [+] {::} Промяна
[+] Адрес [+] {::} http://www.thebigpig.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 5:32 am Заглавие: |
|
|
Moga da govoria samo kato neprofesionalist v WEB-a...
KEFI, prilicha mi na BW Sinclair Spectrum artwork, a mene sarceto mi e ostanalo po starite comps......
Vizh, nesam siguren dali trebe da se polzvat 3d elementi v BW 8bit stil, ama ne sedi losho de, prosto mi e malko smeseno.
Kato cialo KEFI povtariam i nesam vizhdal drugo takova, ma tuka specovete sha kazhat, te gledat sites postoianno... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 12:28 pm Заглавие: |
|
|
I az kato ne-profti v tazi oblast moga samo da kaja che e brutalno prosto:) adski zapomniashto se i originalno _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 12:36 pm Заглавие: |
|
|
mnooo бясно:0))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Качих още нещо, сайт който се разработва в момента. Това е само *.swf и линкове към бутоните няма!
Фирмата се занимава с пречистване на води и проктиране на прачиствателни станции. Сайта е силно специализиран, така че леко с анализите да не се оцапате.
www.delphineco.hit.bg
F.U.C.K T.H.E S.Y.S.T.E.M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:06 pm Заглавие: |
|
|
ebahmaamu...adski gotino samo tva s ocapvaneto neshto ne mojah da go shvana... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
CORPORATE ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Пречистване на води? Аз като гледам тая тъжносиньокафява гама бих си помислил, че се занимава с оцапване на води :)
Така де, цветоете ме кефят, но точно пък за сайт с такава тема... А, и дизайнът ме кефи, но другото нещо, което бих си помислил (след като вече съм решил, че фирмата се занимава с мърсене на води) като го видя е, че тези пичове бачкат с технологии от началото на века - ползват цигани с лопати, примерно.
Ох, май се оцапах, UNDO на анализа! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Имах предвид, че поради естеството на сайта може някои елементи да не бъдат разбрани ( например: Смяната на езика е молекулата на водата, което за потребителите на страницата ще бъде ясно ). Аз самия съм завършил тази специалност... , та така нищо лично.
Иначе съм яко изкефен от съществуването на такъв форум ... евала на пичовете.. респект!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:37 pm Заглавие: |
|
|
morgoth,
точно това имах предвид под , оцапване ( Ф-мата се занимава предимно с пречистване на отпадни води, жълто-кафяви - да!). В зветовете има ефект на пречистване ... конфликта е мръсно<+>технологии+избистряне.
Може да се подходи и по друг начин ... само избистряне, ама няма конфликт и това ще вкара структората в стандартните граници, което не бе влече...некакси.
Щом не става с лошо, начи требва гъди-гъди... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Abe vsashnost ako smenish civo-bozavoto s bialo i namalish kolichestvoto na punktiranite lini... moje dosta da si promeni vnushenieto... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:45 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate,
има нещо такова и аз съм го мислил т'ва, 10х.
Има още бая работа, но пък имам основата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз изказвам мнение на непрофесионалист и не давам професионална оценка за дизайна. Просто ти казвам какво вижда потребителят "аз". Ако смяташ, че болшинството от хората, които ще гледат сайта, ще разберат какво си искал да кажеш, значи всичко е наред :)
Аз не съм в таргета и може би за това дейността на представената фирма ми се вижда омърсяваща (яка дума!:) и с ретротехнологии, тип лампов телевизор... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
srg

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 3:33 pm Заглавие: |
|
|
mnogo godino i 4isto
i idejata e dobra
edinstveno toja drag movie clip deto go zalepja6 za kursora/maj i v drugija site e taka/ me pritesnjava
za6toto se polu4ava edin takuv neprijaten lag kato navigira6
o6te pove4e 4e pri plugin 6 maj4e li be6e ako videokartata ti e na 32bita
pri njakoj modeli karti se polu4ava treptene na kursora/flickering/ ili ne6to ot toja rod _________________ Нам грубиянов не надо. Мы сами грубияны. - (Остап Бендер) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Представих 2 сайта... и са к'во стана'х ли от партията или да се запиша комсомолец ....а ?....а! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2003 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Zdrasti, abe iskam samo da popitam/ predloja... Hora kachvaite si neshtata na njakoi host deto se vijda ot chujbina, a? www.free-host.com e perfekten za taja rabota i e dosta burz, che inache ne vijdam 80% ot postnatite neshta, mnogo gadno :( ...shmruk... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 1:08 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Представих 2 сайта... и са к'во стана'х ли от партията или да се запиша комсомолец ....а ?....а! |
am... ti iskash da chlenuwash nekude li?
PASTA написа: | Заглавие: BLACK & WHITE POWER
--------------------------------------------------------------------------------
[+] Принадлежност [+] {::} Личен сайт
[+] Цел [+] {::} Промяна
[+] Адрес [+] {::} http://www.thebigpig.hit.bg
|
az pone ne shwanah che iskash...? i kwo iskash? web, 3d? illustracii?
koe ot site si prail ti?
grafikite? code? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|