Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Anastas
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 12:44 am Заглавие: Ем Представяне, Ем въпрос... |
|
|
Здравейте.
Реших да се представя с [url=avgustatraqna.5u.com]ТОЗИ[/url] сайт, който все още е в процес на разработка.
Исках да ви питам вас, като хора които сте се занимавали повече с това, как може да бъде довършен или пооправен.
Благодаря предварително |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 12:46 am Заглавие: |
|
|
а защо ВВС таговете не работят... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 11:56 am Заглавие: |
|
|
Научи какво е URL и ще проработят..
ТОЗИ сайт.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 1:10 pm Заглавие: |
|
|
ОК де прави си :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 2:53 pm Заглавие: |
|
|
ауе аз мое само да задам един фапрос чисто кат лусер - задължително ли е да се слага най-нечетливия фонт на земята за да се придаде историческо усещане у читателя?
тоя фон отзад ме дразни. Освен това - не всички работят на 1024x768. Та при мен на 1600x1200 това нещо се tile-ва много гадно. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 3:06 pm Заглавие: |
|
|
@Anastas
Нужно ли е Backgraund графиката да е 1024х768 ,при полужение че сме на тази разделителна, като в съответната виждаме 20-30% от самата нея ? Така сайта става ненужно тежък ... 1 Прилична оптимизация в сорса би оправила това недоразумение (и следващото)...
А когато сменим на по-голяма разделителна, както каза @themagician нещата стават доста ... скофтени ...
За шрифта казаха ...
Немога да разбера също защо когато се опитам да натисна някои от навигационните бутони, но не уцеля текста (линка) ми сменя курсора на 2 стрелкички (<=>) и нищо ... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Ами малко съм начинаещ, затова кажете примерно някакъв друг фонт с историческо усещане...
А за картинката ще видя какво мога да направя. Ще я поуголемя малко и ще и смаля качеството. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 8:05 pm Заглавие: защо пък да не покаже... |
|
|
ммм... не знам защо някой си прави труда въобще да коментира.
Не знам защо и откъде автора е набрал смелост въобще да показва нещо, което според мен е:
1. Недовършено
2. Лошо измислено
3. Лошо организирано
4. Лошо изпълнено
Според мен отново е пример тип "вижте какво направих за 5 минути, мама ми каза че се гордее с мен".
Направо в подобни случаи много ми се иска да има някаква рейтинг/оценяваща система и тогава подобни теми ще останат много назад.
Сори, че съм искрен, но според мен това е за 2. Правя си труда да пиша всичко това с надеждата някой следващ "мамин сладък/а" да го прочете и да се откаже да пуска подобни работи. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 9:16 pm Заглавие: |
|
|
1.Знам че е недовършено.
2.И затова питам как да го довърша по по добрия начин.
3.Знам че сте много добри но все пак има хора които са и по назад в HTML и не им е ясно всичко.
4.Точно за това тези хора решават да попитат някой който знае повече от тях (така е нали?)
5.Съжалявам ако ви досаждам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Ами например аз сега, дето не се занимавам с уеб дизайн, кво да ти кажа....освен нещо по - общо
Загледай се в твоя сайт. Текстът би трябвало да не изпъква и да не натоварва цялостното възприемане на "юзъра". Не мислиш ли, че би се четял със същата 100 % успеваемост ако е по - малък, по - "регюлар" хм? ;-) И това е проблем 86 в твоя списък
Цветовете как си взаимодействат в картинката?
...и още много неща.
Ако не си забеляазал сайтовете имат сходни признаци от най - общо естество - например структура и композиция,
практическа организираност, естетическа завършеност...
които могат да бъдат изучени...
човек за какво да дава съвет на някой виждайки, че е работено
без всякакво желание, на две на три....
мисли....и копай.. :-)))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Naistina sita e dosta oburkan. Edva li 6te ima mnogo zelae6ti da ti predadut dulug i obstoen urok po dizain na caitove, nai vaznoto spored men e qko da gledka6 saitove i da popiva6 togava 6te ti se izqsnqt ne6tata, nadqvam se) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 9:07 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за вниманието ще се опитам да го оправя. Но смятам че най важното е да опитваш, дори и да не успяваш от 1-вия път ;).
Ще ви държа в течение... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anastas
|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 11:35 am Заглавие: |
|
|
Добре бихте ли могли да ми препоръчате някакъв фонт? Защото този наистина е доооста нечетлив |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 12:10 pm Заглавие: |
|
|
аз съм доста разговорлив....дори прекалено...на ICQ обаче
нататъка си знаеш _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 1:25 pm Заглавие: мхмхмм... |
|
|
Anastas написа: | 1.Знам че е недовършено.
2.И затова питам как да го довърша по по добрия начин.
3.Знам че сте много добри но все пак има хора които са и по назад в HTML и не им е ясно всичко.
4.Точно за това тези хора решават да попитат някой който знае повече от тях (така е нали?)
5.Съжалявам ако ви досаждам. |
1. Това добре, защо го Представяш?
2. Прочети някоя книжка, запиши се на курс, не питай просто "кажете какво да направя", преди да си положил елементарно усилие сам.
3. Не, не знаеш... И това не е форум за уеб програмиране, сбъркал си мястото. Ако бъркаш HTML с уеб дизайн, това е вече друго нещо.
4. Ама първо хората трябва да положат някакво усилие, не всичко на готово.
5. Моля те, премисли си въпросите. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|