Graphilla.com :: Преглед на тема - vypros za painter

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

vypros za painter

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 3:14 am    Заглавие: vypros za painter Отговорете с цитат

abe ot nqkolko dni me 4ovyrka edin vypros i ne moga da go resha - gledah edin tutorial ot Gnomon, kydeto edin pi4 si risuvashe vyv painter i bez problem si vyrteshe platnoto (canvas) kogato mi potrqbva.. nqkoi znae li kak stava .. 4e po4nah da se iznervqm.. i dali moje da se pravi vyv Photoshop tova(vyrtene na platnoto po vreme na rabota) ? zna4i da ne me razberete pogreshno - az znam kak se vyrti platnoto - rotate i t.n. no tuka 4oveka qvno go praveshe s nqkakyv buton i si go zavyrtashe kolkoto mu e udobno da si napravi liniqta i posle pak go vryshtashe v normalno polojenie...
po princip tova mi e edin ot osnovnite problemi pri rabota s tablet - ne mog da si zavyrtq skicnika ;)))
pomagaite!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено не бях чувала, че е възможно това, но ако някой знае как става ще е много ценна информация! И на мен това ми е проблем...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Canvasa se varti s kombinacia ot klavi6i: Space+alt. Canvasa se vra6ta v normalno polojenie kato cakne6 edin pat v nego ili izvan nego, baz da dragva6, Just click.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....a da - vav photoshopa ne moje! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е страхотно!!! Много мерси !
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

V OpenCanvas e s "Alt", v sluchai che njakoi ne znae ;)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети