Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 4:26 pm Заглавие: Тествайте знанията си за дадени програми. |
|
|
Скоро в един друг форум се подхвана тази "инициатива" и ми беше интересно да видя как се справят професионалистите, пък дано и на тях да им е интересно. Все пак това е професионален форум, а твърде често чета мрънкане за някой CounterStrike (аз игри не играя, та не знам така ли се пише) или клюки кой, кога и колко се е напил. :)) Ето връзката към сайта http://www.brainbench.com/. Правите си регистрация и има доста безплатни изпита за всякакъв софтуер. После да не забравите да споделите резултатите.
Аз минах тест за Photoshop 7. Мисля, че можех и по-добре (много тъпо сбърках на 2 въпроса). Повече проблеми ми създадоха цветовете (не знам защо пише, че те са ми силна страна) и най-вече CMYK със спотови цветове. Аз съм само уеб дизайнер! >:( Все пак изкарах среден...
Резултати:
Цитат: |
Score: 3.06
Scored higher than 85% of all previous test takers.
Demonstrates a solid understanding of core concepts within this topic. Appears capable of working on most projects in this area with moderate assistance. May require some initial assistance with advanced concepts, however.
Strengths
Color
The Work Area
Text
Weak Areas
Layers
Painting and Retouching |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
бе големо съм идиоте ама не разбрах как става регистрацията...да не са покрили бутона/линка нейде; на тайно ъгълче някъде? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Ха, жестоко - не мога да работя с Фотошоп - 2.31
П.П. Като ми го преведат на български ще опитам пак) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Adobe Photoshop 7.0
Score: 3.18
Percentile: Scored higher than 87% of previous examinees
3D Studio MAX
Score: 3.66
Percentile: Scored higher than 83% of previous examinees
Хмм... явно знам PS по-добре от макса :(
много ми е интересно каква аджеба е системата (как се получава тоз резултат). Дали има фактор време и т.н. ???
Спомням си че през 2000 година бях карал тест за Max 3 и тогава бях искарал "Master" ниво 4.13 (даже ми пратиха промоционално сертификатче). Сега взех теста на майтап, просто да видя какво ще изкарам.
Знам че преди време в програмистки фирми се влизаше именно с такива тестове, но специално за дизайн не смятам че важат толкова, просто защото в повечето случаи много повече зависи от усета и таланта ти, а не от техническото познаване на софта. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 12:08 am Заглавие: |
|
|
И аз имам 2 и нещо на Илюстратор. Честно казано, никога не съм се интересувала от дефолтния размер на шрифта в програмата..... И за в бъдеще не бих се интересувала, едва ли това е най-същественото.
Но е забавно :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 1:24 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Name: Adobe Photoshop 7.0 Score: 3.19 Date: 2005-03-28
Scored higher than 87% of all previous test takers.
Demonstrates a solid understanding of core concepts within this topic. Appears capable of working on most projects in this area with moderate assistance. May require some initial assistance with advanced concepts, however.
Strengths
Color
The Work Area
Layers
Weak Areas
Efficiency
Image Control |
... а бе май се надявах на повече.... интересни е, че имаше въпроси за неща дето не съм ползвал и дето на дали ше ползвам някога... но каквото - такова :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 9:24 am Заглавие: |
|
|
Цитат: |
Adobe Photoshop 7.0
Score: 3.46
Percentile: Scored higher than 93% of previous examinees
Strong Areas
* Image Control
* Color
* Drawing and Editing
* Layers
* Painting and Retouching
Weak Areas
* Efficiency
* The Work Area |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
octagon

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 10:19 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Name: Adobe Photoshop 7.0 Score: 3.64 Date: 2005-03-28
View detailed topic results
Scored higher than 95% of all previous test takers.
Demonstrates a clear understanding of many advanced concepts within this topic. Appears capable of mentoring others on most projects in this area.
Strengths
Efficiency
Image Control
The Work Area
Drawing and Editing
Layers
Weak Areas
Color
Painting and Retouching
|
http://www.brainbench.com/xml/bb/transcript/public/transcript_testdetails.xml?back=1&pid=5461591&testid=6680173 _________________ Love and respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|