Chef

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:41 pm Заглавие: ::Баровец, баровец, баровец .. съм аз:: |
|
|
Две лога, без претенции (първите които права), инересно ми е да чуя мнения.
1/WELLNESSSTYLE
- Дейност: WELLNESSSTYLE е търговска фирма, която проектира, изработва и търгува със съоръжения и продукти за SPA и WELLNES центрове. Да не се забравя, че WELLNESSSTYLE са тези, които оборудват SPA центрове и акцентът трбва да е върху това, че са търговка фирма.
- Задание: Няма изискваия за шрифт и цвят, може да се експерементира. Двете думи се пишат слято без разстояние между тях, но може цветово да се отделят. В името на фирмата има натрупване от три SSS, които могат да се разиграят (без да се разделят), но да не се акцентира прекалено върху тях.
Логото трябва да бъде стилно и семпло. Символът и шрифтът използвани в логото трябва да се свързват с чистота, вода, природа, здраве, удоволствие, комфорт.
- Моя подход - на бланката( която нещо не се получи) .
- Стаус: продадено.
Дейност: ТИМБИЛД е инвеститор и конструктор на големи строителни обекти, които могат да бъдат хотели, бизнессгради, почивни комплекси и пр. Неговото лого трябва да е универсално и семпло, защото ще стои пред спесифичното лого на всеки строителен обект.
Задание: Логото трябва да бъде стилизирано и семпло. Шрифтът, използван за логото, също трябва да е изчистен без серифи и заврантулки.
Логото може да е графика, символ, пиктограма. Да не се използват символи на животни или растения! (бухахахаха)
Статус: WIP
П.С.
- Визитките от втория прокт моля да не се коментират, сложени са само да се добие представа как ще се впише знака.
- Коментара към първия проект ( които е на бланката ) ... знам :))
Поздрави! _________________ ground zero terorist |
|
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
...за лого номер едно:
Струва ми се че щеше да е по-добре ако и трите "S"-a бяха по форма като средния. И може би с цел повишаване на четивността ако не бяха в отделен цвят, а със съответния цвят на всяка дума (ако разбира се и думите бяха в отделни цветове де :) Ма тя работата заминала...
...за лого номер две: Ц!
Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Chef

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:20 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | да, второто е зле
иначе в първото идейката е приятна и папка 3 ми харесва |
ако е възможно само малко по обосновано, че така ..деа знам ..само ако е възможно де, знам че всички си имат работа. :))
::лого::тип:: 10x _________________ ground zero terorist |
|