Graphilla.com :: Преглед на тема - ::Баровец, баровец, баровец .. съм аз::

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

::Баровец, баровец, баровец .. съм аз::

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:41 pm    Заглавие: ::Баровец, баровец, баровец .. съм аз:: Отговорете с цитат

Две лога, без претенции (първите които права), инересно ми е да чуя мнения.

1/WELLNESSSTYLE
- Дейност: WELLNESSSTYLE е търговска фирма, която проектира, изработва и търгува със съоръжения и продукти за SPA и WELLNES центрове. Да не се забравя, че WELLNESSSTYLE са тези, които оборудват SPA центрове и акцентът трбва да е върху това, че са търговка фирма.

- Задание: Няма изискваия за шрифт и цвят, може да се експерементира. Двете думи се пишат слято без разстояние между тях, но може цветово да се отделят. В името на фирмата има натрупване от три SSS, които могат да се разиграят (без да се разделят), но да не се акцентира прекалено върху тях.
Логото трябва да бъде стилно и семпло. Символът и шрифтът използвани в логото трябва да се свързват с чистота, вода, природа, здраве, удоволствие, комфорт.

- Моя подход - на бланката( която нещо не се получи) .
- Стаус: продадено.

2/ ТИМБИЛД
Дейност: ТИМБИЛД е инвеститор и конструктор на големи строителни обекти, които могат да бъдат хотели, бизнессгради, почивни комплекси и пр. Неговото лого трябва да е универсално и семпло, защото ще стои пред спесифичното лого на всеки строителен обект.

Задание: Логото трябва да бъде стилизирано и семпло. Шрифтът, използван за логото, също трябва да е изчистен без серифи и заврантулки.
Логото може да е графика, символ, пиктограма. Да не се използват символи на животни или растения! (бухахахаха)

Статус: WIP

П.С.
- Визитките от втория прокт моля да не се коментират, сложени са само да се добие представа как ще се впише знака.
- Коментара към първия проект ( които е на бланката ) ... знам :))

Поздрави!
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...за лого номер едно:
Струва ми се че щеше да е по-добре ако и трите "S"-a бяха по форма като средния. И може би с цел повишаване на четивността ако не бяха в отделен цвят, а със съответния цвят на всяка дума (ако разбира се и думите бяха в отделни цветове де :) Ма тя работата заминала...

...за лого номер две: Ц!

Успех!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да, второто е зле

иначе в първото идейката е приятна и папка 3 ми харесва
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Chef

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO! написа:
да, второто е зле

иначе в първото идейката е приятна и папка 3 ми харесва

ако е възможно само малко по обосновано, че така ..деа знам ..само ако е възможно де, знам че всички си имат работа. :))

::лого::тип:: 10x
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети