Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mitk0`S

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 3:26 pm Заглавие: Визуални изкуства..? |
|
|
Здравейте, зная че темата е бистрена доста пъти и все пак..
Знае ли някой какъв е изпитът за специалността Визуални изкуства в НБУ, освен ТОП тестът и как се образува общата оценка..
Оправдани ли са според Вас високите такси в НБУ и има ли друг по-разумен и евтин вариант човек до получи..що-годе стабилна основа за това, което го очаква след края на образованието му?
Благодаря предварително _________________ www.303px.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivkata

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ne znam v kakvo tochno iskash da se razvivash, ama NBU-to ne e li malko skqpichko.Z vizualnite izkistva ne znam ama za modnia dizain mi kazaha edna prekrasna sumichka ot 2500 lv. ....... mi ne znam. V TU ima specialnost Injeneren dizain, v kaiato mojesh da specializirash i reklama i web design.... i tekstil i promishlen dizain, ama mai ne e tova koeto tqrsish. Izpitite sa 2 i sa samo po-risuvane. Moga da kaja che hich ne e trudno. Ako te interesuva, pitai, ili nai dobre otidi na izlojenieto v muzeia "Zemiata i horata" za kandidat studenti, kqdeto shte namerish vsichkata neobhodima informacia. Mai april beshe...she pogledna i moga da ti kaja utre-drugi den koga i kqde tochno e.....
Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 6:11 am Заглавие: |
|
|
i tfa shto v predstaviane?
Predstaviash si che si student v NBU-to, satfa li? _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mitk0`S

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 10:37 am Заглавие: |
|
|
Исках компетенто мнение а само тук можех да post-na :P То за това от зад е с питанка
Благодаря на отговорилите _________________ www.303px.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Едно време беше с представяне на портфолио на поне 10-тина рисунки, независимо от това дали са на ръка или правени с помоща на ПЦ, но сега като гледам си е изпит по рисуване.
Стая 213 (отдел студенти) дават подробна информация (зарибяват). :) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 1:17 pm Заглавие: |
|
|
skapi4ko e,ama si struva spored men, az sam dovolen ot nivoto i go prepora4vam iskreno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Е това с теста не ми е ясно(не за ТОПа). Доколкот разбрах ...за програмата "КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ" искат да им покажеш някакви твой неща(било скици или ПС направени) и има някакъв специализиран изпит. А пък доколкото разбрах те учат предимно на програмни езици и флаш и малко се обезмисля специализирания изпит.
За програмата "ВИЗУАЛНИ ИЗКУСТВА" и по-конкретно модула "Графичен дизайн", не искат нищо ами само ТОП резултат(което според мен е доста глупаво,ако е така). А дали има найстина някакъв изпит по рисуване ще ми е интересно да разбера, защото последния път като се записвах за ТОП не ми споменаха нищо такова. И дали ще може вместо изпит по рисуване да им представиш CG работи :> ...все пак не всички сме имали акъла от 8-9 годишни да рисуваме и не ни се отдава :| |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|