Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 2:34 pm Заглавие: Airport (2) |
|
|
Здравеите :)
Искам да ви покажа едни снимки... като допълнение на една стара "серия" ...
Тази е първата. И, да, заглавието е такова нарочно... подчертавам контраста между "изражението" на човека и "слънчевата" атмосфера около него... това ми е главната идея в кадъра, ако знаете как по-добре мога да я изпълня, ще се радвам да ви чуя! :)
А тази много ме мъчи! :( Получи се "плик" от стъклото и се прецака и фокус и всичко :( На всичкото отгоре и се появиха 5 кила отражения...
Още си играя по нея ...
Това е за сега... имам още няколко кадъра, но за сега не са много "представителни" ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 2:44 pm Заглавие: Re: Airport (2) |
|
|
За първата..... малко цвят в нещата, които са навън? Пък вътре да си е синкаво пак..... хм? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 2:46 pm Заглавие: |
|
|
трудно ще докараш слънчева атмосфера със синьо и индъстриал екстериор, но сега е в хармония с човека - и така става, просто заглавието трябва да се разбира в обратния смисъл _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 4:51 pm Заглавие: Re: Airport (2) |
|
|
dreamer написа: | За първата..... малко цвят в нещата, които са навън? Пък вътре да си е синкаво пак..... хм? |
ами... :) то по принцип имаше много малко цвят навън :( един оранжев камйон... всъшност защо да сложа още цвят, за контраст между background и foreground ли? :)
мим, аз съм останал с спомена за слънчева атмосфера от тоя ден :) имах рожден ден..
Благодаря ви :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komrade

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 6:50 pm Заглавие: |
|
|
prosto imam slabost kum snimki ot letishta :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | "слънчевата" атмосфера около него |
probvah da ia napravia malko po ...ama neshto mnogo zeleno izleze :) _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
haresva mi 1vata :) samo deto na vtorata gore v nebeto se vijda edno blurnato petno v lqvo :P _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 9:17 pm Заглавие: |
|
|
competition, мерси :) А защо си го изкарал толкова на преден план самото летище /и самолета от фона../? А ако това което ти си направил зеленикаво беше синио може би щеше да се получи :) Така ми напомня на пустиния малко :)
scrape.. мм даааа.. като скролнах малко с мишката и си пролича петното!!
Мерси!! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|