Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
requiem

|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 9:49 pm Заглавие: Wine - update... |
|
|
Повечето от вас сигурно са виждали тези бутилки вино. Преди ги бях рендерирал с fRender - Stage 1, но понеже в последно време ми се налага да работя с vRay, реших да ги рендерирам и с него.
Ето и vRay рендера. Има какво да се пипне още,....... но друг път.
Малко статистика:
fRender - DOF + Blurry Ref. - 6 часа (горе-долу)
vRay - DOF + Glossy Ref. - 45 минути.
И за двата рендера е използван - PIV 2.8Ghz HT 512RAM
 _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Треаше да покаеш и старата за да стане по явно сравнението :Р _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 7:52 pm Заглавие: |
|
|
hehe, nalagalo se bilo..... ama 8 pati po-fast mai ne e zle kato za neshto zadalzhitelno :-))))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | hehe, nalagalo se bilo..... ama 8 pati po-fast mai ne e zle kato za neshto zadalzhitelno :-))))))) |
То важното е да бъде хубаво:-))) щом няма анимация то и fRendera e става (ако имаш време де). :-) _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Треаше да покаеш и старата за да стане по явно сравнението :Р |
:-))))))))) Ами то такава разлика имаше в резултата, че тази с fRendera май я изтрих. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Цялостното усещане е много приятно и меко. Имам чувството че гледам картина. Само малко ми сивеят цветовете и стъклото е изключително плътно според мен и малко неестествено ми изглежда отражението. Можеби трябва да го размажеш леко и него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 10:19 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Цялостното усещане е много приятно и меко. Имам чувството че гледам картина. Само малко ми сивеят цветовете и стъклото е изключително плътно според мен и малко неестествено ми изглежда отражението. Можеби трябва да го размажеш леко и него. |
Прав си, най-вече за отражението на стъклото. Него наистина ще взема да го оправя.
Колкото до плътноста, то зависи от желанието на този който го прави, (все пак има и такива бутилки). _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2005 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | hehe, nalagalo se bilo..... ama 8 pati po-fast mai ne e zle kato za neshto zadalzhitelno :-))))))) |
Malee, verno li e 8 puti razlikata... daje ne se i zamislih ....!!!
Ami, kvo da se kaje pove4e.... CHESS Mate...! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2005 4:49 pm Заглавие: |
|
|
requiem написа: | Bethoven написа: | Треаше да покаеш и старата за да стане по явно сравнението :Р |
:-))))))))) Ами то такава разлика имаше в резултата, че тази с fRendera май я изтрих. |
Ееее.... е тва трябва Имаджишана да го прочете :о))))) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 3:32 am Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | requiem написа: | Bethoven написа: | Треаше да покаеш и старата за да стане по явно сравнението :Р |
:-))))))))) Ами то такава разлика имаше в резултата, че тази с fRendera май я изтрих. |
Ееее.... е тва трябва Имаджишана да го прочете :о))))) |
Moga samo da prodalja v duha na Alex i da otbeleja: radva me horata kak im se nalaga da polzvat razni neshta... Jelanieto prosto strui strui.... Inache i drugite deto i bez tova stavali bili za upotreba stiga da imal chovek 8 pati poveche vreme.
Jivo zdravo. Vseki da si kara kolata stiga da go kefi...
Nishto novo pod slunceto inache. Mislia po tozi sluchaj dnes da vidia kak e vinoto tuka dnes. Cheers. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 10:55 am Заглавие: |
|
|
themagician написа: | Mislia po tozi sluchaj dnes da vidia kak e vinoto tuka dnes. Cheers. |
Аз само да свърша днес работа, пребирам се и отварям една бутилка вино, сядам и си гледам "сапунката" :-))))
Cheers. :-)) _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Не ми е място да се обаждам, ама понеже виждам че е почнало да става готино... няколко съображения:
- никоя бутилка не е чак толкова glossy
- етикетите за сметка на това, обикновено са по-лъскави
и две неща нямащи общо с 3D-то:
- ако намалиш малко осветлението на бекграунда /особено на сивите тухли горе/ ще изпъкне малко предния план
- да не свети толкова силно предния ръб на масата - пак поради същите причини _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 4:25 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Не ми е място да се обаждам, ама понеже виждам че е почнало да става готино... няколко съображения:
- никоя бутилка не е чак толкова glossy
- етикетите за сметка на това, обикновено са по-лъскави
и две неща нямащи общо с 3D-то:
- ако намалиш малко осветлението на бекграунда /особено на сивите тухли горе/ ще изпъкне малко предния план
- да не свети толкова силно предния ръб на масата - пак поради същите причини |
Мерси за съветите. Наистина има какво да се пипне. Скоро ще пусна и един рендер с тези промени. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|