Graphilla.com :: Преглед на тема - лого за мнения

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

лого за мнения

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
maskone

Местожителство: майна таун

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:02 pm    Заглавие: лого за мнения Отговорете с цитат

става дума за тва:

Graffoholics е мойта фирма за дизайн, по чийто дизайн работя напоследък. не съм много по логата, така че очаквам предложеня всякъкви.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

графитърите си падате по флеймове като гледам... ами като за начало флейма е добре като графика (незнам дали го няма на всеки спрейфлакон обаче), от там нататък това една дума ли е? пламъка явява ли се част от целия надпис, в смисъл да не замества да речем буква О? това десигн лаб не му е там мястото нито това е шрифта за него. Има още много да поработиш в/у логото!
maskone

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кефим се на файърчета, няква символика особена има, точно тва че го има на флаконите :)

да, огъня заества буквата О, надписа "дизайн лаб" го мислех доста, и може да се сложи веднага след G-то, пак отдолу, колкото до шрифта...кво предлагаш?
[mighty]

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен това са насоките! Повтарям насоки - не съм ти свършил работата. и тва design лаб го забрави като понятие. Слушкаи какво ти казва батко имплант :)

Пробвай да го сложиш тоя flame отпред, отзад :), в кръгче, квадратче, ромбче и тн

hit.bg rulez :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
maskone

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://graffoholics.com/flash/
смених логото, така е по-добре май?
dreado

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2005 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ахха тва пламаче е за газови уредби ей (:
обаче аз мисля че противогаза е по на място за графикохоликс от пламъчета разни, важното е идея да има - това пламъче имам чувството че е първата символика която ти е дошла в главата (:

оффтопик: за порфолиото ще кажа хубаво е, обаче онова с позиционираното в ъгъла меню не беше ли по интересно. я дай скрийн шот ако пазиш за да видим
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети