Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maskone

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:02 pm Заглавие: лого за мнения |
|
|
става дума за тва:
Graffoholics е мойта фирма за дизайн, по чийто дизайн работя напоследък. не съм много по логата, така че очаквам предложеня всякъкви. _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:18 pm Заглавие: |
|
|
графитърите си падате по флеймове като гледам... ами като за начало флейма е добре като графика (незнам дали го няма на всеки спрейфлакон обаче), от там нататък това една дума ли е? пламъка явява ли се част от целия надпис, в смисъл да не замества да речем буква О? това десигн лаб не му е там мястото нито това е шрифта за него. Има още много да поработиш в/у логото! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:22 pm Заглавие: |
|
|
кефим се на файърчета, няква символика особена има, точно тва че го има на флаконите :)
да, огъня заества буквата О, надписа "дизайн лаб" го мислех доста, и може да се сложи веднага след G-то, пак отдолу, колкото до шрифта...кво предлагаш? _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
според мен това са насоките! Повтарям насоки - не съм ти свършил работата. и тва design лаб го забрави като понятие. Слушкаи какво ти казва батко имплант :)
Пробвай да го сложиш тоя flame отпред, отзад :), в кръгче, квадратче, ромбче и тн
hit.bg rulez :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 5:16 pm Заглавие: |
|
|
http://graffoholics.com/flash/
смених логото, така е по-добре май? _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 6:12 pm Заглавие: |
|
|
ахха тва пламаче е за газови уредби ей (:
обаче аз мисля че противогаза е по на място за графикохоликс от пламъчета разни, важното е идея да има - това пламъче имам чувството че е първата символика която ти е дошла в главата (:
оффтопик: за порфолиото ще кажа хубаво е, обаче онова с позиционираното в ъгъла меню не беше ли по интересно. я дай скрийн шот ако пазиш за да видим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|