Graphilla.com :: Преглед на тема - MMCD Oblojka i CDprint

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

MMCD Oblojka i CDprint

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 12:15 pm    Заглавие: MMCD Oblojka i CDprint Отговорете с цитат

Edin proekt koito mnogo se protochi vyv vremeto, no vse pak ste stane i do 10-15 dni shte izlezne na pazara.

Oblojkata:

CD printa:

mneniq sa dobre doshli. ima 1-2 dni na rapolojenie za korekcii.
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

men mi haresva... moje bi e malko tamno, ama to G. Milev si e dosta mrachen.
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

защо трябва заглавието да е така сбито, защото е модрно ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RiN

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@LH: mda prav si che tumnichko idva, no i designa na samiq disk vutre e baq tumen, ta reshih da se pridurjam
@SIMPLI: ne znam dali e moderno, no oformlenieto na baq ot "modernite" izdaniq prez 20te -30te godini na minalia vek v bg chesto zalaga tochno takiva pohvati pri rabota sys shrifta. izpolzval sym gi - edno kato vizualna prepratka kym vremeto, vtoro zashtoto opredeleno mi dopadat.
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това, че подзаглавието се бута в заглавието - ок, кефи ме;
може би само да мръднеш наляво подзаглавието, така че байрака на б-то да не е съвсем зачезнал.

ама друго си мисля - туй оформление е само там и край. няма го никъде другаде и затуй може би седи малко самоцелно.

що например не свалиш английското заглавие надолу, така че да се реже от долния край на карето... (примерно)...
и отзад текста - да го поразчупиш малко...

успех :)

п.п. иначе тази му творба на гео милев за мене е най-впечатляващата.
cmotan

МнениеПуснато на: Чет Май 05, 2005 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми харесва. изглежда ми претупано, просто нареден текст и рисунка. може би такава е била задачата. но не виждам кой знае какъв дизайн. черното петно отзад на стълбички е малко неоправдано може би. корицата и цд-то трябва ли да нямат нищо общо? не мисля, че байракът на 'б'-то е най-големия проблем.
отделно - това не прилича на гео милев.

естествено не ми е цел да обидя автора. може и да не съм прав.
успех.
RiN

МнениеПуснато на: Чет Май 05, 2005 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@soaron[ski]: ne sum saglasen za samocelnoto, no tova si e vupros na vkus qvno. za porazchupvaneto (kakvoto i da znachi tova pri takuv obem tekst koito trqbva da bude tam zaduljitelno i ne moga da go sukratq) sushto. a inache avtoportreta i na men mi haresva :)

@cmotan: chestno da ti kaja tova ne go razbiram - "но не виждам кой знае какъв дизайн". moje da se rasujdava dulgo kakvo e dizain i kakvo ne e. sushto dali kompoziraneto na nqkakvi elementi v nqkakvo prostranstvo e design ili prosto kompozirane na nqkakvi elementi v nqkakvo prostranstvo. tova obache e druga tema...
"отделно - това не прилича на гео милев" - sushto ne go razbiram. koe ne prilicha na geo milev?
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Май 07, 2005 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Oтдавна се каня да напиша един, два реда... слаб ковър, МОДЕРНИЗЪМ е ключовата думичка тука, обаче на обложката тя липсва. Не намирам нищо освен много добрия автопортрет на Гео слабо разположен (може би от раз) в/у фронта, който от своя страна трябва да е най-малкото модерен. Претенциозната "типография" е повече от слаба (трудночетима без никаква идея). Незнам до колко си се съобразявал с дизайна на графичния интерфейс на цд-то но от скрийншотовете на фейсъфа освен черния цвят друго общо няма! ЦД-темплийта е добър, може би най силната работа от всичко. Черното отново ми тежи в повече и там, можеше да е друг цвят който да не депресира толкова цветното петно!

пп. иначе ще ми е интересно съдържанието на проекта.
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Май 08, 2005 3:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и според мен това не е от силните ти работи, типографията мен лично ме дразни
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 8:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RiN написа:
@soaron[ski]: ...za porazchupvaneto (kakvoto i da znachi tova pri takuv obem tekst koito trqbva da bude tam zaduljitelno i ne moga da go sukratq) sushto...

ми имах предвид, че може например да се вкарат булетите надясно, без тея стрелки отпреде. така изречението над тях ще шръкне наляво и ще се получи някакво настълбване...
...като и да е, то сигурно вече излезнало :)
RiN

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodarq na vsichki za komentarite. tui kato smqtam che smisala na obsujdaneto e imenno vslushvaneto v neshtata, kogato te sa osnovatelni i nasocheni kum podobrqvane na krainiq rezultat, v momenta pravq nqkoi promeni po oblojkata i do den dva shte q postna pak. pa da vidim :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети