Graphilla.com :: Преглед на тема - Мнение за сайт

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнение за сайт

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BigOne

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 2:13 pm    Заглавие: Мнение за сайт Отговорете с цитат

Искам да си кажете тежката дума за дизайна на този сайт..не бъдете прекалено строги сайта не е нещо особено като структура!!!Логото е мое дело извадено е от супер кофти снимка...Включително ченето и копчето..защото хората все още не разполагаха с продукта..:)
www.dental-heller.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва чене мен лично много не ми харесва.
И нещо важно - на входната страница там дет ти е вкаран флаша му се размества бекграунда от останалия отзад. Хвани я направи цялата страница да е флаш, или пък изобщо да няма флаш, така не е гот обаче. Успех!
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Сря Май 11, 2005 9:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az vednaga go izkliuchih, sled kato mi se vurna kruvta v glavata...
rainbow

МнениеПуснато на: Сря Май 11, 2005 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Този сайт ме психира!
NOX

МнениеПуснато на: Сря Май 11, 2005 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopic, ama: ahahahhaaahahahaha, moje i na stykloto na kolata da si go zalepish!
Nixon

МнениеПуснато на: Сря Май 11, 2005 11:40 am    Заглавие: mmm Отговорете с цитат

хмм... не знам защо искаш някой да коментира това, че си направил две картинки на PS-a, според мен не трябва да се оплакваш какви са ти материалите защото работата, която си свършил е ОЧЕВАДНО много малка.

Сори, ама не виждам що за дизайн е това да сложиш един грид за фон, пет знамена, едно лого, три текста и брояч. Мога ли да попитам с от колко версии беше избрана тази?

Не съм в категория уеб, но пиша това, защото имам силно предубеждение към фирми, които се опитват да правят ВСИЧКО. Визирам това в крайна сметка: http://www.gsp1900.com. Не знам дали ти си правил "дизайните" на другите сайтове, но и те не са много такива.

Все пак, успехи, всеки трябва да мисли за хляба, но си мисля че по принцип тук се мисли и за нещо друго освен това.
BigOne

МнениеПуснато на: Сря Май 11, 2005 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за мненията.По отношение на картинките правени на PhotoSh.Логото е правено изцяло в Illustrator, грида в 3dmax както копчето и гумичката върху ченето...Бабето е изцяло във PhotoSh..Знамената и те са правeни в Illustrator не са готови.А за това колко неща има на страницата..то те са продиктувани от желанието на клиентите..Пожелавам успех на всички!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети