Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 11:55 pm Заглавие: Star Wars Episode 3 мания |
|
|
Така... просто: идва на 19-ти. Ще е лудница. Предлагам да си направим една сбирка и гледане на Арена групово. По-гот е с приятели и после по бира някъде да го обсъдим... Ко ше каете? _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 12:49 am Заглавие: |
|
|
"групово" или "глупаво" ?.. а? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 4:22 am Заглавие: |
|
|
@паста:
Май е глупаво да кажеш "глупаво" тук. Този филм си има фенове, които виждат малко по-дълбоко от бекстрийтбойса и гей-програмата, които лъхат от първите две серии. За това моля: затваряй си шибаната уста и не го играй мастит филмов критик плс. _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 4:48 am Заглавие: |
|
|
hahaha
абе, за дълбочината няма да отварям приказка, но се очаква да е доста по-забавен от предните 2.
ще се опитам да се вредя за 20ти някъде... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 9:16 am Заглавие: Re: Star Wars Episode 3 мания |
|
|
Nixon написа: | Така... просто: идва на 19-ти. Ще е лудница. Предлагам да си направим една сбирка и гледане на Арена групово. По-гот е с приятели и после по бира някъде да го обсъдим... Ко ше каете? |
Добра идея всъщност... аз с доста хора съм говорил да го гледаме заедно:) Колко са билетите? В Арена по-специално?
@Пасто... въх! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 11:46 am Заглавие: |
|
|
Във Арена билетите са 6 лв. освен ако не е пред-премиера или е в 15 зала, товага скачат кам 10 лв. Но въпреки цената този филм си заслужава само там да се гледа :) _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
Аз само да вметна, че покрай тая Арена, хората са започнали тотално да игнорират Сердика. А то си остава най - мощното олд-стайл кино, с отличен звук и екран голям колкото половината китайска стена.
Там гледах премиерата на последния Властелин, в деня на излизането му. Пред Арена имаше грамадна опашка, на която се наредих, за да установя, че това е опашка за ОПАШКАТА. Хиляди, маса, народ. Ха-ха. Отидох до Сердика. Гледам - лелката се гътнала върху билетите и дреме. 5-6 заети места. Супер направо ;-))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Аз само да вметна, че покрай тая Арена, хората са започнали тотално да игнорират Сердика. А то си остава най - мощното олд-стайл кино, с отличен звук и екран голям колкото половината китайска стена.
Там гледах премиерата на последния Властелин, в деня на излизането му. Пред Арена имаше грамадна опашка, на която се наредих, за да установя, че това е опашка за ОПАШКАТА. Хиляди, маса, народ. Ха-ха. Отидох до Сердика. Гледам - лелката се гътнала върху билетите и дреме. 5-6 заети места. Супер направо ;-))) |
И на мен Сердика ми беше любимо кино, но последния път като минах покрай него май го бяха закрили:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 1:37 pm Заглавие: hmm |
|
|
PASTA написа: | "групово" или "глупаво" ?.. а? |
не знам за това какво точно гледаш в един филм, но в този форум има професионалисти, които гледат отвъд сценария, рекламните и PR трикове и ефтините CG ефекти.
ILM е студиото, където са открити и развивани редица технологии, свръзани със CG, а във всеки филм от сагата вкарват най-доброто което имат. Доколкото знам, екипът събран за третия епизод е уникален и във всеки аспект - най-добрия, събиран някога на планетата.
Според мен глупаво би било да не се признава таланта, работата и опита на толкова много хора, само защото "нещо не ми харесва в рекламите". За мен това означава да си "кон с капаци". _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 3:01 pm Заглавие: |
|
|
От тази гледна точка, да ок прав си.
Колкото до мен писнало ми е от много ефекти и никва концепция.
@овенделон, лекичко приятелю, не тропкай с крачета :) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 3:12 pm Заглавие: |
|
|
pasta , защо ми се струва че твоята реакция леко бие на инфантилност , малко в стил , "аз пък не харесвам ванилов сладолед"
няма нищо лошо в сериозното кино но това не значи че само то има място под слънцето нали ?:) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Еми супер идея, ама малко ме съмнява да се намерят кистави места в първите една-две седмици. Обаче.... дано от Арена се сетят да повторят маратона от Властелина на Пръстените - т.е. трите епизода един след друг! Еееее дано... а ако някои има някаква вътрешна инфо от арена... да неже бе.. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Естествено, аз просто споделих, че МЕН не ме кефи (нали това е форум) и защо не ме кефи, не съм казал че не струва изобщо, а и мисля Никсън спомена факти, които не знаех и които обясняват донакъде интереса към ПРОДУКЦИЯТА.
Със здраве, чакат ме два епизода на LOST. :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 1:08 pm Заглавие: oshte |
|
|
http://www.dmw.com.au/html/Star%20Wars.htm
ами... смятам да преведа скоро това, защото е много интересно :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 1:13 pm Заглавие: хммм |
|
|
пак от там...
Цитат: | Episode III opens with a massive space battle set at the very edge of a planetary body. Hundreds of ships fill the screen with dazzling motion in a scale and scope never before seen on celluloid.
Huge battle cruisers involve themselves in battle in a way they never did in the original films, while the smaller ships, precursors of the fighters seen in the first trilogy, wage furious war in claustrophobically tight space.
.....
“But this was different because the sun is rising, we’re right on the edge of the planet’s atmosphere and we actually can see explosions and smoke; you haven’t seen that before, it’s been in a vacuum. It was almost like creating a whole new style of space battle, a whole new look. The challenge came from being faithful but at the same time going in a new direction. |
не знам за вас, ама за момченце като мен дето битката в Завръщането на джедаите е една от най-великите сцени въобще просто ще го гледам тва новото 5 пъти за една седмица най-малко :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 1:48 pm Заглавие: |
|
|
az puk vchera se zdobih s tri broq mnogo qki knijki ..
The Art of Star Wars episode II
Revenge of the Sith Incredible Cross-Sections- The Defenitive Guide to the craft from star wars: Episode III .. ( ima ubiistveni iliustracii.. naprechni razrezi na mashini .. chudesii.. ) X-) ..
Revenge of The Sith - The Visual Dictionary ..
chakam ot amazoncom da mi donesat i Artta na SW ep I .. i shte buda complete .. muhahah.. :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ...
Revenge of the Sith Incredible Cross-Sections- The Defenitive Guide to the craft from star wars: Episode III .. ( ima ubiistveni iliustracii.. naprechni razrezi na mashini .. chudesii.. ) X-) ..
.... |
:\ сега ще ти завиждам доживот _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 1:59 pm Заглавие: хохоох |
|
|
Boteff написа: | The Art of Star Wars episode II
Revenge of the Sith Incredible Cross-Sections- The Defenitive Guide to the craft from star wars: Episode III
|
аре да менкаме... аз имам "The Art of Cheburashka". Ама щи я дам само за четирите, когато ти пристигне и последната ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 2:14 pm Заглавие: Re: хохоох |
|
|
Nixon написа: | Boteff написа: | The Art of Star Wars episode II
Revenge of the Sith Incredible Cross-Sections- The Defenitive Guide to the craft from star wars: Episode III
|
аре да менкаме... аз имам "The Art of Cheburashka". Ама щи я дам само за четирите, когато ти пристигне и последната ;) |
 _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|