Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 1:13 am Заглавие: Blur отново къртят мивки... |
|
|
http://www.hellgatelondon.com/downloads.html
мога само да кажа : гледайте! (ако вече не го знаете де...)
малко ми е тъмно като цяло, но все пак е страхотно... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 4:13 pm Заглавие: |
|
|
готино ... това игра ли е? (извинявай за моята непросветеност ... не съм геймър)
даже вече си дръпнах за бакграунд някоя друга картинка
10х _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 12:20 pm Заглавие: mmm |
|
|
и аз не съм геймър (голям) но да, игра е... просто исках да покажа интрото, което за момента ми е фаворит като сложност, изпълнение и атмосфера. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 1:46 pm Заглавие: |
|
|
За мен като атмосфера хич го няма... и като режисура... нещо на Блур нещата не ме кефат от тази гледна точка... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | За мен като атмосфера хич го няма... и като режисура... нещо на Блур нещата не ме кефат от тази гледна точка... |
Муааагагагагага....
моля да бъда извинен и ако трябва изтрит:)
МУУУУУААААААААААААААААААААААААААААААГАААААААГААААА...!!! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 12:00 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | Bethoven написа: | За мен като атмосфера хич го няма... и като режисура... нещо на Блур нещата не ме кефат от тази гледна точка... |
Муааагагагагага....
моля да бъда извинен и ако трябва изтрит:)
МУУУУУААААААААААААААААААААААААААААААГАААААААГААААА...!!! |
Леле точно ти не прави таквиз неща. Да взема да ти припомня.
Относно едно интрото на Blizzard:
LuPi написа: | Rendera i atmospherata sa strahotni! Obache animatsiyata im e UZHASNO losha!!!!!!
Jujeto kak se podpira na pushkata PFU!!! Tichashtiyat elf prez gorata -- OTWRAT!!!!!!!!!! Towa sa Animation Standards ot predi 4-5 godini deba, sramota e Blizzard da se izlagat taka lewashki!!! |
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8150 _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 12:06 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Rendera i atmospherata sa strahotni! Obache animatsiyata im e UZHASNO losha!!!!!!
Jujeto kak se podpira na pushkata PFU!!! Tichashtiyat elf prez gorata -- OTWRAT!!!!!!!!!! Towa sa Animation Standards ot predi 4-5 godini deba, sramota e Blizzard da se izlagat taka lewashki!!! |
Абе Реквием дудов 1во гледай кой кво писал... после пействай...и гледай да не сбъркаш пак някъде...
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8150&postdays=0&postorder=asc&start=0
третотот мнение е на Drone... моето можеш да го видиш по надоле... аде лека и доходна... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 12:08 am Заглавие: |
|
|
ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
LuPi SORRRRY обърках те с друг, лелелелелелелел
малееееее _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 12:14 am Заглавие: |
|
|
np Реквием... аз да уточня само...
иначе филчето е суперско, концептите са убийствени и на дзверовете и на "техно паладините" ... мацката особено ми ареса... изодзадзе натюрлих:)
За сценарий ако говорим, филчетата на Блър и по-точно интротата които правят почти нямат аналог досега... и са зарибили поколения 3дта включително и мене... само като се сетя за интрото на новия Волфенгщайн... тръпки ме побиват... и много други... мнооого...
Конкретно по последния им проект всичко ми харесва, можеби малко по разтеглено е интрото като цяло... но пък на няколко момента те подлъгва, че това е всичко и после пак се почва яростен екшън... абе куууул:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Ami hubavo.
I poneje na horata prosto ne im se zanimava i ne vijdat smisal na pishat za tezi neshta, ti citiram nqkolko neshta deto mi gi izpisaha po ICQ-to po povod tazi tema:
 _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Дървени са им човеченцата на Блър, мда. Открай време не се справят добре с човешките персонажи, като от пластмаса са. Но това си е все пак генерален проблем за 3д-то. Поне за момента не могат да достигнат висотата на Уета с техния Голъм.
Няма мимики, състояние... просто някъв 3д екшън. Лично мнение. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 1:58 pm Заглавие: |
|
|
олеле :D
сравнявайте сравними неща моля :)))) блур с близзард , вета с ИЛМ :))
пепси с кола... не пепси със 25 годишен коняк :)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Mi to za Blur i Blizzard stava duma... are shtom iskasj...
Ni ima muzikata, ni kakvato i da e atmosfera, koqto uspqvat da dostignat filmchetata na warcraft ili wow... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Дървени са им човеченцата на Блър, мда. Открай време не се справят добре с човешките персонажи, като от пластмаса са. Но това си е все пак генерален проблем за 3д-то. Поне за момента не могат да достигнат висотата на Уета с техния Голъм.
Няма мимики, състояние... просто някъв 3д екшън. Лично мнение. |
In the Rough гледай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:59 pm Заглавие: mmm |
|
|
Imperial написа: | Bio написа: | Дървени са им човеченцата на Блър, мда. Открай време не се справят добре с човешките персонажи, като от пластмаса са. Но това си е все пак генерален проблем за 3д-то. Поне за момента не могат да достигнат висотата на Уета с техния Голъм.
Няма мимики, състояние... просто някъв 3д екшън. Лично мнение. |
In the Rough гледай. |
Споко, гледал го е... като цяло това, което искаше да каже според мен е че не е достатъчно добре разработена лицевата анимация. Съгласен. Но, кой тинейджър и пич ти гледа лицевата анимация колко е експресивна? Щото това е таргета на създателите. Те са искали да направят нещо готино, екшън, не революция на кино-ефектите. А колкото за висотата на Голъм, простооо... няма такава работа. Екипа, събран само заради този герой е уникален - актьори, художници, скулптори, аниматори, техници и т.н. Убеден съм, че създаването му е стотици пъти по-скъпо от работата на Блър по цялото филмче. Което, смятам не е целта на студиото, да фалира само докато се опитва да направи нещо подобно.
А иначе е нормално всеки да харесва различни неща. Аз просто споделям с вас - това ми харесва. Не на 100%, но до голяма степен. Не искам да търся косури. Ако тръгнем това да правим, няма да се развием на никъде. За мен лично НЯМА перфектни работи, има добре балансирани компромиси. Аз лично си мечтая в БГ да се събере поне един екип да направи нещо подобно, което така да обиколи света. Имаме страшно много талантливи хора, просто още не е дошъл случая... Надявам се по-скоро.
И Blur и Blizzard нямат почти нищо общо... глупаво е да се прави сравнение даже. Някой да е виждал скрипт да излиза от Blizzard?
Успехи! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 10:17 am Заглавие: |
|
|
chak mnogo dobro?!?! ...
stava ... za intro na posredstvena igra ....
ama mivkata mi e oshte zdrava ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 12:39 pm Заглавие: Re: mmm |
|
|
Nixon написа: | Някой да е виждал скрипт да излиза от Blizzard? |
м........цата им :-) те само да ги пуснат... :-) _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
а па bethoven и приятелчето му кви разбирачи са, най- компетентните у БГ-то :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 4:50 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | а па bethoven и приятелчето му кви разбирачи са, най- компетентните у БГ-то :))))) |
Ихааа.... и това ако не беше неуспешен опит за затапване.....
Абе мейс.... нищо против, ама кьде ти е представянето за 3д... че да пишиш тука. Е хубаво пиши си, ама защо така грубо се месиш и то с ОФТОПИК!? Тука става дума за филмчето на Блур, а ти говориш за разбиране... много на лично го удряш (компекси?!), или си викаш - "аз съм мейса, мога да си приказвам какво искам...." - ми така е, да, и аз мога.
За сръвнението Blul - Blizzard.
Аз мисля че Blizzard нямат равни в правенето на анимаций. Blur се опитват да догонват, неуспешно за сега. А за това че нямали нищо общо, не е така защото и двете фирми правят анимации към игри. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
....:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
|