Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 10:45 pm Заглавие: еТВ уеб WIP мнения и коментари |
|
|
Все още в начален етап :)
http://fprintmedia.hit.bg/web-wip.png (~100 К)
съжалявам за хит.бг хостинга... ей, не си купих и аз един свестен...
Давайте коментари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 9:47 am Заглавие: |
|
|
Таман оня ден го гледах и се ядосвах че нема место където да се видят всички песни :))) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 9:51 am Заглавие: |
|
|
извинете за дабълпоста и за офтопика
искам да кажа гледах стария сайт и не можах да намеря песните :)
да не се получи мисъндърстендинг :) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:16 am Заглавие: Re: еТВ уеб WIP мнения и коментари |
|
|
OFF/ FPrint написа: | съжалявам за хит.бг хостинга... ей, не си купих и аз един свестен... |
Вземи си при мене :)
Иначе сайтчето стаа. Спроед мен там дет е Видео Джубокс можеш да я махнеш тая иконка или да сложиш и на другите иконки, щот така не се връзва с останалите. А може би просто си искал такъв ефект да постигнеш, то да се набива повче, ... знам ли!. И на менюто цветът ми излиза поне на мен зелен, не знам как е при теб, просто изобщо не ми се връзва със синьото. И оранжевото не знам защо си го вкарал. Според мен можеш да туриш некво червено да го вържеш с логото.
Еми тва е. Има и други неща, ама... за ся толко.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:41 am Заглавие: |
|
|
@chono : благодаря за критиката! :)
мдам, за Джубокс иконката... чудех се дали всички заглавия да ги направя по този начин...
За зеленото в навигацията... би трябвало да е синьо, не знам, пнг-то понякога се показва кофти в Интернет Експлорър *в повечето случаи.
за оранжевото... аз си мисля, че ако всичко е червено, ще се изгуби акцента на логото. (е, то едно лого, ама...)
Давайте още критики, критики... моля :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:59 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | За зеленото в навигацията... би трябвало да е синьо, не знам, пнг-то понякога се показва кофти в Интернет Експлорър *в повечето случаи. |
Не знам, може да е от моя ЛЦД монитор, той не винаги показва всичко както е, виж го при теб как е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|