Graphilla.com :: Преглед на тема - Хора дето разбират от Light Wave

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Хора дето разбират от Light Wave

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 10:50 pm    Заглавие: Хора дето разбират от Light Wave Отговорете с цитат

Значи имам следния проблем...трябва напълно да анимирам един Battle Droid за SW Фен movie, проблема е, че не съм много в час и някои неща не са ми ясни. Лейърите ми са много оединени и искам да попитам има ли начин да ги разбия на по-дребни частици, така че да мога да ги анимирам? И второто е, какъв начин на анимация ме съветвате да използвам?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Юни 01, 2005 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az te suvetvam da izpolzvash max. A inache nishto ne razbrah ot tova koeto kaza, kakvo iskash tochno da napravish?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети