Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gouranga

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 5:09 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Най-накрая 'представяне'. Ново портфолио, нова визия. Някои от нещата са доста стари, при други са редактирани и осирани от разни хора в последствие... както и да е, искам права за форум Уеб Дизайн:
http://gouranga.orangewave.org
ps. Това е и последното нещо, което правих. _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 11:40 pm Заглавие: |
|
|
ехей,здрасти, марто:) много хубав сайт станал, и все пак rawknroll ми е фаворит отвсякъде ;) _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 12:00 am Заглавие: |
|
|
Диша се, но според мен трябва да направиш малко повече контраст него и да махнеш pixel фонтовете + гнусния шрифт горе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 12:49 am Заглавие: |
|
|
Мега съм пиян в момента
шриофтове не махам, кеи ми че е като списание, гот мие, не променям. Как предлагш да е? а?
Здрасти Ели, идвай! Мноо пийм
тва мина редакция за грешки! _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:38 am Заглавие: |
|
|
Ами едва ли ще махна гнусния шрифт - харесва ми. :))) Според мен си пасва много добре на цялата работа. За контраст... други пък ми казаха точно обратното... :) _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Еми в краен случай аватара си можеш да оправиш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 12:35 pm Заглавие: |
|
|
?
Аз пускам тема представяне на сайтове разни, а ти ми говориш за аватара... друг е въпроса, че не разбирам какво му е... _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Хубав е сайтаът, ама земи му оправи шрифтовете, според мен в момента са много зле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Аз па от сайтове не разбирай ама знам че аватара трябва да е 100 на 100 пиксела. Приеми го като пожелание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:19 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Диша се, но според мен трябва да направиш малко повече контраст него и да махнеш pixel фонтовете + гнусния шрифт горе. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 3:53 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Аз па от сайтове не разбирай ама знам че аватара трябва да е 100 на 100 пиксела. Приеми го като пожелание. |
Е всеки сам си решава какъв да му е аватарът. :) Мерси на всички за съветите - тва е моето виждане за тоя сайт, въпрос на вкус разбира се. :) А кога се получава достъп до другия раздел на форума? :) _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|