Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reverned

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 11:44 am Заглавие: :-) |
|
|
Дребно е, но:
Едва ли е удачно да илюстрираш Рим с Наклонената кула в Пиза!
Успех!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Да, наистина е дребно. Тия картинки на картата хич не ми харесват. Оригиналната карта повече ми харесва така изчистена. А те тия картинки страната ли илюстрират или града? Защото в Рим има достатъчно забележителности, че да слагаш кулата в Пиза :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Доста натоварващи окото детайлчета има. Струва ми се, че най-много тормозят тези 45 градусови линии в хедърчетата на панелите и това, че линковете отстрани са така гъсто разположени и болтирани. Сложи повече празни пространства, дай малко въздух на текста в хедърите и тези линии или ги махни или ги направи много бледи. Така на места пречат на текста в хедърите.
Това са моите наблюдения. :) Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 12:50 am Заглавие: |
|
|
харесва ми логото... _________________ be good! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за отговорите и съветите. Може би трябва да увелича малко и разстоянието между модулите...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:07 pm Заглавие: |
|
|
vsred dosta neshta koito mi pravqt vpechetlenie mislq che purviq problem na layouta e nedobrata proporciq mejdu elementite. hedera e adski maluk i stoi kato chujd i silno pritesnen (edva li ne sys zor nabutal se na mqstoto si) pri tazi si visochina. samite snimki v nego sa odrqzani i kompozirani dosta sluchaino. za smetka na malkiq heder ogromnite fashi-zaglavki na otdelnite kareta stoqt adski tejko. prekaleno tejki sa mi i samite prelivki v tqh sprqmo lekata podlojcica koqto sledva otdolu. siniq footer syshto mi stoi prekaleno silno. aqua stila na butnite i jvuchkite vyv fashite ne mi se vurzva s mnogo po flated obema na samite fashi.
uspeh. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|