Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 12:09 pm Заглавие: Коледна картичка WIP |
|
|
Здравейте, тази тема НЕ е представяне..
Пускам я тук, защото е единственият раздел от форума, в който мога да поствам..
За представяне не съм готов, тъй като все още не съм си "опитомил" таблета и засега нямам работи, които си заслужават да бъдат показани ..
Реших на "стари години" да седна да рисувам след като от почти 10-на лета не поддържаме връзка с моливчето и белия лист, а и сивото ежедневие така ме е завъртяло, че все по-рядко ми остава време да правя нещо, което наистина ми доставя удоволствие..
С което не намеквам да бъдете по-снизходителни в изказванията, напротив - "плюйте" на воля - мисля, че само би ми помогнало..
Отдавна съм lurker във вашият форум и е едно от малкото места в нета, които посещавам ежедневно..
Реших да поствам прогреса на коледната картичка, която започвам да рисувам за моите приятели (дано ми стигне времето, иначе ще е новогодишна), тъй като тук има много талантливи момчета и момичета и много бих се радвал на коментари и препоръки от ваша страна, наистина би ми помогнало много..
Благодаря предварително на всички за отделеното време и внимание..
първа стъпка - след дълго умуване какви точно "животни" да присъстват на екрана (дисквалифицирах всички джуджета, снежанки и снежни човеци :-) ) реших да бъде една малко "позакъсняла" фея, която гони стария хъш (брадатия) в тихата коледна нощ, за да му изпрати желанието си - да, това в ръцете и ще е една sparkling топка, от която ще струи светлина, ще хвърля искри, огън и жупел, и която ще символизира силното желание на хвъркатата мадама за ... ?!? ...тук имате пълна свобода на мислене:-)
ето и една скица, която илюстрира какво имам предвид:
P.S. Колко "рогати" дърпат шейната на стареца, май 8 бяха, ако не се лъжа? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Da, bez gola macka ne moje da mine! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 4:08 pm Заглавие: |
|
|
рогатите май бяха 7 и най-първия му свети носа в червено :)
иначе може да пробваш феята да е малко по-голяма нали е на преден план |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 6:04 pm Заглавие: step 2 |
|
|
малко грубо оцветяване да "хвана" основните цветове, които ще ползвам нататък..
уф, става ужасно бавно - на моята антика шопа започва да хълца при работа в по-голям размер, май ще трябва да ъпгрейдвам..
@gafana - мерси за инфото, тая година стария ще е само с 4 "конски" сили - по-икономично е:-). А феята засега няма да я пипам - накрая нея ще я дялам в отделен файл, за да постигна детайла, който искам.. Сега само "информативно" стои там, ще търпи доста промени в процеса на работа..
@Sami - няма да е гола, но не и прекалено навлечена, инак няма как да си прави лупингите или каквото там правят докато хвърчат:-)..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|