Graphilla.com :: Преглед на тема - gilishtna depresia v balgaria

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

gilishtna depresia v balgaria

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 6:54 pm    Заглавие: gilishtna depresia v balgaria Отговорете с цитат

protestiram sreshtu vsichki nedomisleni, depresirashti, napraveni edinstveno s komersialna cel, nedagavi gilishtni sgradi v balgaria. smiatam che e kraino vreme da se zamislim varhu esteticheskoto udvoletvorenie.
davam primer s tova balkonche i koito smiata mnenieto mi za pogreshno neka da me obori!
http://putfile.com/pic.php?pic=6/15710451795.jpg&s=x2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
virtualchild

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsashtnost az davam primer za podraganie;) a ne za brutalnia realizam zashtoto go smiatam za do bolka poznat ot egednevieto ni
Върнете се в началото
transparence

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pi6a vednaj godi6no tuk t.e. tva e za 2005-ta
tuk osven tehni4eski commrnts niama da polu4i6 drugi
uspeh!
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми харесва примера за подражание
Върнете се в началото
bloop

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nesto ne razbrah primera za podraganie;), koito sledvat vsichki li ili kak ...hhh a i estetichesko udovoletworenie na kogo ? sas sigurnost avtorite na vsichkite komers ..t.e. predpriemacheski tip kasturi i kolibi se kefiat na barzinata i uverenosta s koiato za nula vreme praviat "nedvigim imot"........a nie kolkoto i da mislim v\u esteticheskoto si samozadovoliavane .....nisto......za da se promeni nesto trebe da se bachka i da se govori mnogo!!!
arhitekturna kritika v Bulgaria niama ,a horata koito naistina praviat kachetveni nesta se broiat na prasti.

mechtaia si za arch forum !!! (moge bi liatoto) kadeto da ne se obsagda opacity ili bumpa i tilinga na trevata.

Haide sas zdrave!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
virtualchild

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ta znachi kartinkata e na rekonstrukcia na balkonche ot niakakva depresirashta jilishtna sgrada. ta spored men balkoncheto e dostatachno dobro che kreshtiashto da se razlichava ot povecheto gilishtni sgradi..

bi bilo naistina hubavo da ima arhitekturen forum. bi bil dosta polezen za vsichki.ne znam kakvo struva da se otvori takav i v graphilla.
dano da se sluchi...
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:09 pm    Заглавие: не ми харесва темата.... Отговорете с цитат

Иска ми се да кажа, че темата е глупава. Ако беше форум по архитектура - разбирам. Ако беше отдела за жалби и оплаквания - също бих разбрал.

Но защо, кажи ми защо аджеба си пуснал тази тема в този отдел с латинско заглавие и латински букви вътре? За нещо, което абе... изглежда грозно.

И отначало не беше достатъчно ясен, трябваше значително да се концентрирам, за да прочета всичко и тогава да ми стане ясно, че това, което си дал е "пример за подражание". Признавам, за такива постове много ми липсва функцията редакция....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети