Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Някои от нещата ми харесват, но българския ти куца, човече. Отдели малко от времето за графити и да понаучиш едно друго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Последната илюстрация ми харесва, но останалите - не знам, да беше избрал само по-добрите, защото повечето ми изглеждат безидейни - насила направени..
п.с. По-малко марихуана и по-сериозно с езика - това като съвет. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 1:25 am Заглавие: |
|
|
eM 4u 4ueKu az si gleam takoZ u edna saksiq - i qko GANGA brat! to ot tam 4erpim vdahnuvenii za bezideiniti laina det postvam - > merse 4e sa izkaza 6efe!!!! qku joint mada FAKA!!! u Pruvinciqta tai sa pravi!!!
P.S.
"Nai-su6testvenoto e nevidimo za o4ite" - bate! _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Ne sa ti loshi neshtata no naistin pospri s taq GANJA, v edin moment shte imash stimul samo kato pushish i kakvo shte stane, nemojesh da spresh zshtoto nemojesh da si pravish neshtata ili shte spresh da pushish i niama da imash nikakvi idei! Nameri tunkata granica i produljavai ima hliab v neshtata ti@! USPEH! :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Ohhh HORA! KAkvi se tezi ne6ta koito mi pi6ete - tova e art forum nali! 4eta kritiki za pravopisa mi- za tova 4e sum pu6il GANGA koqto 6te me ubie ideino - bez vuob6te da se poznavame! a tova az kakvo pravq - dali pu6a ili ne pu6a - dali 6murkam ili ne - dali se bockam ili ne - vas tova ne vi zasqga komentiraite ne6tata mi pove4e - ne tolkova men samiq! Nadqvam se pove4e da ne pi6ete takiva prostotii! _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Juice написа: | Ohhh HORA! KAkvi se tezi ne6ta koito mi pi6ete - tova e art forum nali! |
ъм...н'йе точно....
най-хубавите теми (по лични предпочитания) са :
постваш катинка(wip) минава първи втори трети - казват това и това трябва да се пооправи. Без (почти) никакви коментари поства човека втора картинка- доработка. пооправят пооправят на 2-3 пъти, после благодаря и както вика тука един тартор "целуват ръка и бягат"...към следващия проект.
Уви многознайковци като мене само мешат салатата... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
A 6tqh da zabravq da pitam! Koga se davat prava i kak v opredelena kategoriq - men li4no me interesva - za illustraion... _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Juice написа: | A 6tqh da zabravq da pitam! Koga se davat prava i kak v opredelena kategoriq - men li4no me interesva - za illustraion... |
ми ако нещата ти се харесат и си казал за къде кандидатстваш тогава модераторът на съответната група ти дава права - ако не се харесат нещата ти - дерзаеш докато се харесат =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:48 pm Заглавие: |
|
|
qsno - emi kandidatsktvam za grafika i illustrations. Precenete dali stavam az tam! _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |  |
тфа го гледам оня ден и си викам "евала на пича"... лично мен мн ме кефи!
А дигитал тфа "the Roots" е много гот, само да имаше и някфа закачка нещо малко.. _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|