Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 11:24 pm Заглавие: marii4eto |
|
|
Вчера нали беше Св. Валентин и ме беше обзела една вълна...
тук малко оцветяване на шопа
и вектор малко _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 12:26 am Заглавие: |
|
|
Браво, първата е много добра, тази комбинация на молив с цвят се получава много готина :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 1:36 am Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва втората , по в твой стил е , пък като стилизираш си по-добър май .(то пак за да стилизираш добре си трябва точно рисуване)
първата ми харесват очите е косата как са се получили но има нещо криво от носа надолу , много тежко стои и тромаво, някак не пасва на тези очи . :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
sladko e momi4eto mnogo...ima si nastroenie i dvijenie ...haresva mi.....imash mnou plakaten manier... kefi...... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 2:05 pm Заглавие: :) |
|
|
Лелеееее страхотна е!!!
Много ми хареса първата!
Как я прави? _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 8:19 pm Заглавие: |
|
|
gafana написа: | На мен ми харесва втората , по в твой стил е , пък като стилизираш си по-добър май .(то пак за да стилизираш добре си трябва точно рисуване)
първата ми харесват очите е косата как са се получили но има нещо криво от носа надолу , много тежко стои и тромаво, някак не пасва на тези очи . :) |
ами предполагам носът е много подчертан за тфа ти седи тромаво. И аз сега се загледах че много сам наблегнал на него
Ky3Mu4 то си е таблет всичко, просто програмата е такава че яко прилича на молив
PLAY ами скицирах си по наложена снимка само с черното, после вадиш снимката и гледаш детаилите. След това в шопа оцветявам _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 10:34 pm Заглавие: |
|
|
illblood написа: | Ky3Mu4 то си е таблет всичко, просто програмата е такава че яко прилича на молив |
:))) Така де, ясно, имах впредвид че "дигиталният" молив стои много добре с "дигиталният" цвят :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
Naistina stoi mnogo dobre, a i Marii4eto s tozi kriv feis e blagodaten model :) Bravo! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 9:30 am Заглавие: |
|
|
първото е хубаво, може би си прекалил с очертаването на устните, там малко грубо стои... по-нежна линия би била по-логична, или цветът да не е толкова оранжево крещящ. зъбите са неразбрани, или недовършени - не знам точно. може би не е добре да се третират по един и същ начин.
ефектно е иначе. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
векторното е яко само под долната устна си
направил малко по-голяма сянката според мен
иначе и с таблета е доста приятно някяк си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 2:36 am Заглавие: |
|
|
cmotan ама за усните се мъчих да го докарама ама не ми се отдаде, та така си ги оставих. Зъбите не съм и им обърнал много внимани, ама може би са доста светли смисал не пада никфа сянка
BSC_mafia да за долната устна го знам ама не си падам по едитването ;) _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 3:57 am Заглавие: |
|
|
ei mariicheto...hehe....dam mnou e gotina.......ama samo si q toniral ...ima obem nekuv ama ako si poigraesh sus svetlinata i sqnkata spored men pone shte stane mnou dubrie:)... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|