Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
loshia3d

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 1:05 am Заглавие: |
|
|
a taka e 100 pati po dobre ot predishnoto oba4e drashkata ne e li ot 2
chasti a ne ot edna chqla? _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 1:38 am Заглавие: |
|
|
Офф:
Не пич, дръжката обикновено е от 7 части.... с разликата че ние
виждаме само толкова колкото искаме... ако ножа ти в кухнята е от
2 части - това не е единствения кухненски нож... нали се сещаш.... !
Магаре, това стъкло още иска ми се струва.... ама ти си знаеш де.... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 1:43 am Заглавие: |
|
|
за стъклото си 100% прав ;) само дето не е само то... а и се опитвам да не чакам по 100 часа само защото солницата се отразява в ножа например :)) ще откриеш по тази причина смешно ниски самплинги на места :))
иначе за стъклото тествам как ще му се отрази един constant denity във volumetric-а... ама като гледам ще чакааам :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 1:48 am Заглавие: |
|
|
spasiba za otgovorite :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 3:33 pm Заглавие: mm... |
|
|
аз също имам някакви си такива концептуални забележки. Не за формата, а за това което е под нея. Малко не се усеща къде ще да има кости това животно (въобще не прилича на магаре, било то и извънземно :) ). Очните орбити също са доста странни, пресняват ме.
В долната си части разпределението на мускулните влакна, които си подчертал нямат много общо с реалността. Вземи решение, или ги направи с точен референс, или се лиши от тях.
Нещото, което ми прави впечатление е че си разработил детайли без да решиш контура или формата.
Надявам се да разбираш какво имам пред вид.
Успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 10:48 pm Заглавие: |
|
|
;) никсъне в един идеален свят всичко е ясно преди да започнеш да моделираш... в реалния на 10 пъти променяш например дължината на ръцете след като си направил детайли.... а тук изобщо никакъв проблем нямам - по ръцете засега такива липсват...
а дори и да ги имаше отново никакъв проблем - винаги има начини за поправяне на грешки... дори ако си толкова луд че да колапсваш итерации отгоре :)...
очните орбити си имат цел ;) -да те притесняват... :D
разпределението на мускулните влакна няма почти никаква връзка с реалността в долната част на торса по три причини :
1 самата ситуация е нереална - коремче + някакви зверски плочки... тцтц колко реализъм колко нещо а?:))
2 аз съм пълно дърво по анатомия..
3 това все пак е извънземно :)))
а за костите - ще видим какво ще стане там... :)
Успех и на тебе :)! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:05 am Заглавие: |
|
|
дисперсия
глосс-ната рефракция
малко нереалистично надънено отражение
първи тестове с бета версията на един мрейски шейдър... много приятен изглежда , при това лесен за настройка и сравнително бърз :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bloop

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Koi e tozi mr shader ......niakoi link ako pratish ste sam ti blagodaren! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:54 pm Заглавие: |
|
|
имаш бележка _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 11:13 pm Заглавие: |
|
|
малък упдате - главно по ръката и врата... лакета пак не стана добре , но нещо се изморих зверски и можеби за днес ще е до тук... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:22 am Заглавие: |
|
|
малко продължение _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 3:09 am Заглавие: |
|
|
Следя елиъна от началото ,защото идеята за подобен тип автопортрет много ми допада ,даже си мисля -защо не ,всеки да си спретне автопортрет да видим кой ще го измисли най - оригинално .За момента ти водиш естествено ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:47 am Заглавие: |
|
|
дам , благодаря , само дето очевидно на останалите идеята не им допада - въпроса "ма ти вярни ли изглеждаш така" не го очаквах като я пусках темата :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:48 am Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | вярни |
вярно , пардон _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Stolcheto i kontrolnoto tablo (monitor?),koito si prigotvil za aliencheto mi navqvat edna dalecha asociaciq s "space jockey" ot purviq Alien.Gotino. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 2:54 pm Заглавие: |
|
|
безпогрешен си в асоцииациите ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 2:46 am Заглавие: |
|
|
успях малко и тази вечер да поработя _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Телевизорът кефи ,столът - също ,давай смело напред :-) |
|