auslander
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 3:42 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Trebva da go kajesh i na ИвълДжиниъз, a ne da go hulite i zaiajdate s nego |
къде бре, TchudO на природата и на браковете между роднини, видя R1dler да се заяжда с ИвълДжиниъз?
TchudO написа: | Abe toz pat kak nikoi nese zaiajda znachi neshtata vi aresvat |
не е лошо човек да има самочувствие и да си харесва нещата... както не е лошо да има и достатъчно изграден критерий, за да осъзнава къде и в качеството си на какво попада...
TchudO написа: | vsichki sme edin dol drenki |
не е лошо да подкрепиш твърдението си с нотариално заверени пълномощни да говориш от името на всички останали... _________________ ...sleepwalking... |
|
TchudO

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | auslander:
"къде бре,...., видя R1dler да се заяжда с ИвълДжиниъз? |
v sluchaia vizirah R1dler kato moderator, pich. Da sam kazal che se e zaiajdal.
Цитат: | auslander:
"не е лошо човек да има самочувствие и да си харесва нещата... както не е лошо да има и достатъчно изграден критерий, за да осъзнава къде и в качеството си на какво попада..." |
imam si go /samochustvieto/, kakto i vseki koito kandidatsva i spodelia tozi FORUM, a koito si gu niama /samochustvieto/ si e negov problem. Prav si naistyina ne osaznavam "...къде и в качеството си на какво попада..." - ako iskash da pokajesh che znaesh mnoo dumi HUBAVO, ama neshvashta smisala.Za kriterii naima da govoria, pa moje i da go niamam.
Ako ne sme ot edin dol drenki ALL - ti niamashe da sporish s men, ZASHTOTO V SLUCHAIA I TI SI GO PRIEL LICHNO, a s palnomoshnite ne e mnoo ostroumno. Predpolagam R1dler i sam moje da se opraa che da mu advokatstvash, toi si mi go kaza iasno. |
|