Graphilla.com :: Преглед на тема - да ви се представя ;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

да ви се представя ;)
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivosiliev

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 1:11 am    Заглавие: да ви се представя ;) Отговорете с цитат

Здравейте на всички,
реших веднага щом се регистрирам в форума да се представя. Прочетох и правилата донякъде, но обещавам утре да видя всичко.
Казвам се Ивайло Илиев, на 21год. съм...
Аз се занимавам професионално с графичен дизайн и маркетинг от около 3 години. Разбрах от правилата на форума, че трябва да покажа свои работи и проекти. Мога да ви предолжа малко URL адреси с мои работи за момента, защото не всичко, което съм правил е качено в интернет пространството:
1.http://unimedia-bg.net - това е сайт на една група студенти (в която съм и аз), които предлагат своите услуги като дизайнери и програмисти.
2.http://ivosiliev.tk или http://www.iliev.unimedia-bg.net - това е презентационния ми сайт. Правен е на Flash от моя милост и не е окончателен вариант. Налага се скоро да го реконструирам и да направя едно цялостно профолио.
3.http://www.ferox.hit.bg - тук освен като дизайнер се изявявам и като програмист
4.http://bgoffice.info - сайт на проекта BG OFFICE.INFO под моя егида. Банерите там също са мое дело
5.http://bg-webmaster.com - дизайн налогото и шапката на този форум
... ами това е, има и още, но ми се струва, че това е достатъчно... Много ме кефи да се занимавам с Photoshop - стана ми като хоби през последните години. Мисля, че мога да науча много от този форум, защото преди съм го посещавал и съм оставал много доволен :) (не се подмазвам - истина е). Надявам се скоро да имам възможност да съм част от него и с каквото мога да допринеса.

Това е :)) Амин :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 1:22 am    Заглавие: Re: да ви се представя ;) Отговорете с цитат

ivosiliev написа:
3.http://www.ferox.hit.bg - тук освен като дизайнер се изявявам и като програмист

Впечатлена съм!!!! :)
loshia3d

Местожителство: ROUSSE

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 1:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

poslednoto ma iskefi matrichata ...;)
yspehi :) amin (:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 1:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Ивайло,
първо да те предупредя че говоря от позицията на пълен аматьор в уебдизайна, и критиките ми са от естетическо естество. Първият сайт е прекалено разкъсан, като подредба, като шрифт, въобще като дизайн. Сякаш си го сглобявал от различни части.
Презентационният ти сайт,/ всъщност очаквах да е поне малко интерактивен/, бгофис, бгуебмастер - нещата са на много аматьорско ниво според мен, поне от нещата които съм виждал в този форум. Но затова ще се изкажат спецовете от Уебдизайн.
Най ми хареса ферокс: "Страницата не работи и НЯМА ДА РАБОТИ!
/!!!\ FUCK YOU! /!!!\" това ме посрещна на заглавната страница :) Успех!
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм,
аз никога не бих писал, че владея продуктите на Адобе на отлично ниво, а работя с тях повече от 10 години.
За останалите отлично владене продукти няма как да се изкажа, но като прочетох визитката си помислих, че имам работа с гений
За съжаление обаче това не личи от работите ти. Много слабо изпълнение като цяло.

П.С. С риск да изглежда като заяждане, но какво означава CD Writer/ Burner- отлично ниво?!
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 9:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като цяло - композиция, интерфейс, цветове - слаба работа... започнал си, но мисля трябва още много много време да мине, преди да стигнеш нивото, на което да можеш да излезеш на "пазара" със собствено студио =)

успех =)

между другото, ценовата листа за "уеб пакетите" искрено ме развесели =)))

А и наистина - какво значи CD Writer / Burner - отлично ниво?
BSC System

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

написа:
CD Writer / Burner - отлично ниво?
:P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ben

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

айде и вие сега...
какво се правите
то е ясно

човекът може да записва дискове
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно, защото е ясно, хората питат.
Все едно да напишеш в портфолиото си: оригами - отлично ниво
ben

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 11:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Точно, защото е ясно, хората питат.
Все едно да напишеш в портфолиото си: харакири - отлично ниво

:)
шегувах се :)
и мен ме учуди

а за оригамито - е те тва си е трудно ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сетих се и аз, че е лош примерът, но това ми хрумна първо ;)
Защото не знам как се казва "изкуството" да изрязваш сгънати салфетки, така че да се получи покривчица :)))))

Спирам с глупостите!!
ivosiliev

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За това CD Writer/burner - всъщност целия този текст е от биографията ми в IT Jobs. Всичката информация се изискваше там за да си напишеш автобиография.

Цитат:
Хм,
аз никога не бих писал, че владея продуктите на Адобе на отлично ниво, а работя с тях повече от 10 години.

е добре... имаш повече стаж от мене и щом ти не би го казал - аз дори не бих си и помислил да го кажа :)

Цитат:
Най ми хареса ферокс: "Страницата не работи и НЯМА ДА РАБОТИ!
/!!!\ FUCK YOU! /!!!\" това ме посрещна на заглавната страница :) Успех!

Ами момчето, на което е сайта е решило да го спре, извинявам се за недоразумението (макар че дизайна в момента е максимално изчистен :))))))
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Фев 11, 2005 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe ot si4kata rabota az nishto ne vijdam.. koeto trqbva da te zamisli za hostinga koito izpolzvash... ako se zanimavash s web design pone toi trqa da ti e ok(hostinga de) ..
ivosiliev

МнениеПуснато на: Съб Фев 12, 2005 1:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za hosting na saita mi li govorish ili za tozi, kydeto sa sajtove na nashi klienti. Nashiq hosting e ot host.bg, zasega sym dovolen, makar che CONTROL PANEL-a im ne e doizpipan.
A za klientite - specialno v web-design-a ne sa mnogo za momenta (to se i vijda ot informaciqta v saita ni) i osven tova te ne sa pojelali dosega da polzvat platen hosting.
Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 12, 2005 2:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ivosiliev написа:
za hosting na saita mi li govorish ili za tozi, kydeto sa sajtove na nashi klienti. Nashiq hosting e ot host.bg, zasega sym dovolen, makar che CONTROL PANEL-a im ne e doizpipan.
A za klientite - specialno v web-design-a ne sa mnogo za momenta (to se i vijda ot informaciqta v saita ni) i osven tova te ne sa pojelali dosega da polzvat platen hosting.

Ми вземи си един при мене и няма да имаш проблеми хихихи.

Иначе съм на еднакво ниво с другите, професионално 3 години..брей как стават тия неща :) А и кaто тафиш от template monster, поне го прави по-добре. Тия монитори горе хич не си ги издокарал.
Върнете се в началото
Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Съб Фев 12, 2005 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Za 4ovek koito raboti predpe4at, znaniqta mi v oblasta na webdesigna sa minimalni.Iskam da ti kaja-tova 4e vladee6 softuera e dobre, super, no otdavna se e razbralo 4e samo ot tova designer ne se stava .
Parvo za unimedia bg saita na teb li4no izglejda li ti dobre, kombinaciqta na svetlo sinio s nqkvo izbelqlo maslineno zeleno...ne stoi (monitoryt mi e kalibriran) PO princip haresvam saitove s qsno izrazena struktura, e razbira se ima i mnogo avangardni pri koito e drugo, no tvoiat ne e nito takyv nito ima struktura, krystovidniqt kursor na mouseover-drug vapros
Mi onazi figura koqto mi napomnq za U571 kato monitor na sonar....
moje i az da ne sam razbral kakvo iska6 to4no da pokaje6
Za li4niq ti sait, kazva6 4e vladee6 PS (otli4no, mnogo smelo tvyrdenie)
Da si 4uval ne6to za kompoziciq parvi , vtori plan.... ne6to takova
vij sega ne moje onq fon koito e zad tvoia obraz da e "po-silen" ot tvoia izblednql obraz , koto bi trqbvalo da e na vtori plan.Igral si si s opacity dobre tova mi haresva samo 4e dai malko v lqvo mnogo gadno ti reje obraza,Beliq stroke neznam...napravo me ubiva
mnogo gadno stoi..napravo ujas
zasili malko sobstveniq si obraz a onq bezmislen fon go namali malko ako tolkova te kefi i darji6 da e tam. Onq nadpis na fanelkata ti koito vadi okoto go mahni Saita dori ne prili4a na sait, ne e podreden za dqsnata 4ast ostava bez komentarec.Ka4i dvete 4asti edna mnad druga ili neznam..
Drugite saitove sa6to nqmat nujda ot komentar.i na men kato na kuzmi4 mi haresva nai mnogo ferox,
Razbira6 li tova 4e vladee6 dobre softuera savsem ne e dostaty4no ot dizainerska gledna to4ka, az ne moga da programiram saitove, pravq dizaina i davam na edno priqtel4e, kato ne moga nqma smisal da se napyvam,
Edno hlape s uset kam risuvaneto, bi napravilo po spolu4liv sait, razbira se i s nego 6te ima rabota no...ne e sa6toto.
I pak povtarqm az sam hlapak na 17 god koito ot vsi4koto nagore ne se zanimava s webdesign a s predpe4at. Pomisli si.Kakvo to4no iska6 da pravi6 6tot designer kavto i da e ne se stava ei taka kato nau4i6 soft-a
I ne se sardi za kritikata za tva e toq forum:)[/list]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Фев 12, 2005 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

още доста работа трябва и х. много още гледане на графичен дизайн и водещи дизайни на уеб страници. губи се идентичноста на страниците ти. т.е. няма такава. повече внимание към детайлите. успех!
ivosiliev

МнениеПуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето един ретуш на една певица

Върнете се в началото
ivosiliev

МнениеПуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ето и още една обработка
Върнете се в началото
TchudO

МнениеПуснато на: Чет Фев 24, 2005 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnoo matno i e licheto, a za shiata ....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети