Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:37 pm Заглавие: WIP |
|
|
Malko burzi testowe ot snoshti :)
Gledah Aviatorut i se mi se priiska da naprawya neshto ot tazi epoha (nachaloto na '30-te na XX wek). Conceptut e moi, chastichno wduhnowen ot PBY-4 Catalyna, Privateer, i B-36 Peacekeeper -- ne me biwa mnogo-mnogo da prawya Civilian Concepts :))) Predi nyakoi da e kazal neshto za tswetowete, takuw e bil standartniyat camuflazh na US Navy prez tozi period :))))
Testowete sa mnogo WIP, prosto nalozheni otdelnite passowe (Beauty/Spec/Shadow/GI/Ground Plane Light) sus backgrounds ot Neta :))))
Images:
Priyatna i uspeshna sedmitsa na wsichki :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
N.B. JPEG Compressiyata neshto mi otmestwa tswetowete malko i opredelno malko potumnyawa imagite :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:54 pm Заглавие: |
|
|
desaturaciata e maikata na realizma ........
Mnogo priatno model4e DRON .) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:59 pm Заглавие: |
|
|
много добре изглежда :))
страшно добре си комбинирал елементите - горно окачени двигатели за да са далече от водата и тнт :)... личи си че доста си ги обмислил.
За цветовете си напълно прав :)) доста шарено време е било май :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:07 pm Заглавие: |
|
|
mnogo chudat model.. naistina .. got e :) ..
samo da potpitam nebrejno.. s tazi dulga mucuna i ognevata kulichka otpred ne mu li se vloshava vidimostta na shAfiora ;) ... ( mrazq da se pravq na injenerche.. ma ne se zdurjah ) :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:19 pm Заглавие: |
|
|
ей!! много гот.. Модела много радва, и рендер-а също:)
мислиш ли да го сложиш на вода..просто питам..от любопитство!
иначе ми е интересно още какво ще му правиш? че нали бил вип?:))) щото за мен си е завършен....
успешна седмица и на теб:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:13 am Заглавие: |
|
|
Blagodarya pichowe :)
Boteff, nyama strashno, shafiorut e w nai-gornata kabinka i wizhda wsichko. Puk i izlita i katsa na golemi wodni ploshti, ne e kato da prodmine pistata :) Inache eto tuk dwa primera za wurha na injenernata misul ot perioda:
Martin B-10:
Potez 540:
Ne im e prechila kulichkata otpred :)
Coldb., iska mi se da im dokaram nastroenie kato na reklamnite snimki na tozi site tuk:
http://www.airliner.net/
Zatowa sa samo testowe, a ne towa deto iskam da dokaram :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:39 am Заглавие: |
|
|
abe predpolojih az che gore e pilota.. no neise.. :) ..
B-10.. ne bqh go vijdal tova chudo do sega .. groznovat e miliq :) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:45 am Заглавие: |
|
|
ясно....еми мисля си че тука фотографите най-добре могат да ти помогнат...
разгледах няколко снимки от сайта...гледам че на някои specular level-a не е толкова силен...но това не е от материала а от самите снимки...по-меки са...
но пък да ти кажа се сещам за едни други снимчици с мадамите налягали по самолетите та там specular-a си беше ок ;)
така че дет вика sinner малко да ги обезцветиш и т.н. в общи линии мисля че малко работа на фотошоп ще ти стигне...е може да смениш гледната точка примерно:)
хайде успех..и да покажеш финала _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 1:47 am Заглавие: |
|
|
Невероятен, муцуната ми напомня за самолета на Балу :Р. Не знам обаче, защо си кръстосал перките така?!?! Според мен, това би създало проблеми с въздушния поток. Да не говорим, ако спре единият двигател, тогава перките им ще серазбият. Също предните крилца, защо не стигат плътно до корпуса, ако стигат можеш да им направиш нещо като пътечка, по която да се излиза от кабината(дано разбираш какво имам предвид). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 2:58 am Заглавие: |
|
|
Super model!
I tova s perkite e istina. Ne znam dali shte se razbiqt ako ednata spre, mislq che ne e samoletno nqkak :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 2:07 pm Заглавие: |
|
|
drone mnogo chudat samolet i oshte tolkova i priqtno za zqpane 3d :)
azi pitah vednah ma nqkak si mi se izpari ot glavata nachi pak da pitam
kak tochno gi pravite perkite da izglejdat taka che se vartqt kakvo polzvate... osven diskove ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 4:36 pm Заглавие: |
|
|
String написа: |
kak tochno gi pravite perkite da izglejdat taka che se vartqt kakvo polzvate... osven diskove ? |
Ami ima dwa nachina -- s Opacity Map na obiknowen cylinder, i s motion blur na modelirana perka. Ponezhe polzwa edna ultra-arhiwna wersiya na Brazil ot 2001, motion blura ne mi wurshi rabota po ochewidni prichini :)
Taka che gi naprawih taka: Prawya edin cylinder, wuw Photoshopa si risuwam edni perki, sled koeto im dawam Radial Blur, obrushtam na Grayscale, i polzwam towa za Opacity Map na cylindera s obiknowena Planar Proektsia. Sled towa si poigrawam oshte malko s nastroikite (osobeno Spec/Gloss), et voila :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 11:23 am Заглавие: |
|
|
a nestava li po-prostichko s motion blur-a na Max? i s keyframove .. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 11:38 am Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: | a nestava li po-prostichko s motion blur-a na Max? i s keyframove .. |
maxa няма 3д блър, който ти трябва за перките...а image motion blur-a прецаква много гадно перки :) пробвай да анимираш перка за 5 кадъра да се завърта на 360 и виж как размазва... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: | a nestava li po-prostichko s motion blur-a na Max? i s keyframove .. |
Pri warianta s opacity map ako iskash da prawish animatsia e po-lesno za managewane, zashtoto prawish wurtene ot 30-40 DPS, a ne ot 400-500 DPS za da postignesh sushtiya rezultat. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
be mai izobshto ne stava, verno shitnqta e podobavashta:( _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|