Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 11:59 pm Заглавие: 1000 каталога по дяволите! >:( |
|
|
Преди 1-2 дена излезнаха 1000 каталога от една печатницата и ги сложихме в колата, обаче шибания багажник се е намокрил и всички каталози заедно с него...влажни са и искам да попитам има ли някакъв начин да се оправят, поне малко? :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:30 am Заглавие: |
|
|
ахх гадно :х
ами то може да го исушиш ама те ще останат изкривени...
така че, няма спасение пускай пак _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 12:43 am Заглавие: |
|
|
illblood написа: | ахх гадно :х
ами то може да го исушиш ама те ще останат изкривени...
така че, няма спасение пускай пак |
Не мисля, че на клиента му се дават 1000 кинта пак... :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 1:08 am Заглавие: |
|
|
Ем, може би ако сложиш върху всеки един от каталозите нещо хипер тежко може и да се пооправят, но практически... :$ Съжалявам, лош късмет... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 4:16 am Заглавие: |
|
|
...koet mi napomnya 4e vla4a v bagajnika 2000 knijki ot sedmica nasam i dujdove i snegove valyat :oO
dano ne zabraa kva e havata utre i da vida dal nema i az da prepe4atvam :\ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
ei mnogo kofti .. :( no naistina ako se zatisnat s neshto tejko i se ostavqt izvesno vreme mislq che moje i da ima nqkav shans :).... _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 4:56 pm Заглавие: |
|
|
AngeloFF написа: | ei mnogo kofti .. :( no naistina ako se zatisnat s neshto tejko i se ostavqt izvesno vreme mislq che moje i da ima nqkav shans :).... |
edva li, osven ako ne gi nagrqva tfqa tejkoto.. togava shte se izpravqt _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Следващият пут да ти ги опаковат във фолио.
Аз лично не смятам че положението може да бъде спасено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 6:22 pm Заглавие: |
|
|
oooo небързайте , да ги слагате един под друг и да ги затискате
парво ги исушете много добре и тогава може да ги сложите ина4е
ще залепнат и още по лошо...
а за исушаване единствения най-добър на4ин да ги исушите без да
се нама4кат е да ги слагате поедно поедно между 2 стъкла и на парното или сас сушуар оба4е това едвали ви допада
много лошо
единственото което може да направите сега е веднага да ги разделите
едно от друго и да намерите каде вав някоя стая сас парно да ги
сложите по земята кадето намерите да сахнат оба4е сложете нещо варху тях да станат гладки ако измисля нещо по добро ще кажа...
успех.....!!!!!!!!! :( _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 6:29 pm Заглавие: |
|
|
V ramkite na shegata:
"Shto ne kazesh che hartiata e takava"
A seriozno: Kofti i az sam se paril :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Са изсъхнаха и не са чак толкова набръчкани, надявам се да минат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
успех стискаме палци ;)!!!!!!!!!!!! _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Мокрото си е мокро! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 11:05 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Са изсъхнаха и не са чак толкова набръчкани, надявам се да минат :) |
Ако имате късмета да ги приеме клиента и да е доволен... което малко ме съмнявя... то най-малко страниците ще лепнат една за друга... дори и лак да има...
Знам, че звучи лесно от дистанс да се каже това но по-добре препечатка, отколкото недоволен клиент който ще си дигне чукалата... успех и моите съболезнования... продава се навсякъде стреч фолио... много добре опакова всякакъв вид печатна продукция, препоръчвам ви го не е скъпо и си струва... сори пак... успех с предаването... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 11:22 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | ironhacker написа: | Са изсъхнаха и не са чак толкова набръчкани, надявам се да минат :) |
Ако имате късмета да ги приеме клиента и да е доволен... което малко ме съмнявя... то най-малко страниците ще лепнат една за друга... дори и лак да има...
Знам, че звучи лесно от дистанс да се каже това но по-добре препечатка, отколкото недоволен клиент който ще си дигне чукалата... успех и моите съболезнования... продава се навсякъде стреч фолио... много добре опакова всякакъв вид печатна продукция, препоръчвам ви го не е скъпо и си струва... сори пак... успех с предаването... |
Mи това им го кажи на колегите от Атиа :) те ми го печатаха....и вместо да сложат дори некво измислено найлоново покритие те сложили 2 листа и айде... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 12:08 am Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | LuPi написа: | ironhacker написа: | Са изсъхнаха и не са чак толкова набръчкани, надявам се да минат :) |
Знам, че звучи лесно от дистанс да се каже това но по-добре препечатка, отколкото недоволен клиент който ще си дигне чукалата... успех и моите съболезнования... продава се навсякъде стреч фолио... много добре опакова всякакъв вид печатна продукция, препоръчвам ви го не е скъпо и си струва... сори пак... успех с предаването... |
Mи това им го кажи на колегите от Атиа :) те ми го печатаха....и вместо да сложат дори некво измислено найлоново покритие те сложили 2 листа и айде... |
Ама ти какво...все пак трябва да сте се разбрали на какво ще печатате....то не става с айде тая работа, не вярвам те да са ти виновни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 12:10 am Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | ironhacker написа: | LuPi написа: | ironhacker написа: | Са изсъхнаха и не са чак толкова набръчкани, надявам се да минат :) |
Ама ти какво...все пак трябва да сте се разбрали на какво ще печатате....то не става с айде тая работа, не вярвам те да са ти виновни. |
Не са те...просто :) ние, че ги оставихме в колата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 12:01 pm Заглавие: |
|
|
mmm moite umni :)
opakovali s termosvivaemo pod hartiata :)
dano da minesh..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|